Това е хитовата диета, с която Никол Андонова извая приказно тяло!

https://goreshto.net/novini/tova-e-hitovata-dieta-s-koyato-nikol-andonova-izvaya-prikazno-tyalo/49570 Goreshto.net
Това е хитовата диета, с която Никол Андонова извая приказно тяло!

Отдавна всички забелязаха, че Никол Андонова има по-хубаво тяло от Мария!

Новата съпруга на бившия мъж на певицата Мария, е истинска красавица. Никол Андонова обра точките в мрежата и то с напълно естествената си визия. За разлика от Мария, която вече не може да изброи пластичните си операции, както на лицето, така и на тялото.

Никол Андонова се слави като жена, която наистина редовно се поддържа и се грижи перфектно, както за съпруга и детето си, така и за визията си. Доказателството е, че съвсем скоро след раждането, Никол Андонова си върна красивите форми на тялото и в момента е призната за една от най-хубавите милионерски съпруги у нас.

[caption id="attachment_6089" align="alignright" width="300"]Никол Андонова Никол Андонова е естествена и по-красива от Мария[/caption]

Любопитното обаче е, че Никол Андонова, за разлика от Мария, се придържа към рационалното и здравословно хранене, а не към хирургичния скалпел. Съпругата на Митко Андонов тренира усилено поне четири пъти в седмицата като любимите й упражнения са стречинг и напади. Тя отделя много време и на кардио тренировките, които задължително надхвърлят половин час без прекъсване.

Що се отнася до диетата, то Никол Андонова се вталява успешно с цветната диета, тоест консумира храни, разделени по цвят.

Един ден например тя се храни с бяло - тоест консумира мляко, яйца, но само белтъците им, сирене или извара. На следващия ден трапезата й предлага само храни в оранжево като моркови, портокали, манго, мандарини. Доматите вървят с диня и някои червени меса, които задължително обаче са приготвени без мазнина и само на скара или варени.

В жълтия ден Никол Андонова си позволява жълтъците на яйцата, картофи на фурна, но без мазнина, малко нискомаслен кашкавал и много вода с лимони.

На практика тя хапва от всичко по малко, като единственото, което спазва, е никога да не смесва цветовете на храните, както я посъветвал известен диетолог на запад.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.