Кобрата разкри Кличко пред цял свят: Пълен си с допинг, братле!

https://goreshto.net/novini/kobrata-razkri-klichko-pred-cyal-svyat-palen-si-s-doping-bratle/49568 Goreshto.net
Кобрата разкри Кличко пред цял свят: Пълен си с допинг, братле!

Кубрат Пулев - Кобрата срази своя следващ опонент на ринга с жестоко обвинение!

Последните информации от света на спорта, които завладяха феновете, са свързани с нападките на Кубрат Пулев срещу босковия шампион на планетата Владимир Кличко. Според Кобрата, украинският гигант употребява допинг и това е причината вече десетилетие да стои на боксовия връх.

"Щом не иска да се подлага на тестове, за мен значи само едно - има в кръвта си неща, които не трябва да има." - категоричен е Кобрата.

[caption id="attachment_6068" align="alignright" width="300"]Кобрата унизи Кличко с нападки за допинг Кобрата унизи Кличко с нападки за допинг[/caption]

Срещата между двамата наближава с пълна сила, припомня Goreshto.net. На 6 септември нашият шампион Кубрат Пулев ще се изправи в битката на живота си, преследвайки световната титла. Притесненията на българина са свързани именно с допинга, който евентуално използва Кличко. Той е убеден, че преди мача ще бъде изчистен неговият организъм, за да не бъде уличен в злоупотреба, но Пулев е на мнение, че цялата си подготовка през лятото украинецът ще проведе с помощта на стимуланти, което прави задачата на нашия боксьор двойно по-тежка.

Разбира се, думите на Кобрата са и част от психологическата война между двамата, която е присъща преди всеки боксов мач. Надеждите на България са, че самочувстието на Кубрат Пулев ще се оправдае с една хубава победа.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.