Страшна бомба: Слави Трифонов проговаря за Мартина в шоуто си!

https://goreshto.net/novini/strashna-bomba-slavi-trifonov-progovarya-za-martina-v-shouto-si/49566 Goreshto.net
Страшна бомба: Слави Трифонов проговаря за Мартина в шоуто си!

Слави Трифонов направи това, което никой не беше очаквал!

Слави Трифонов успя да шокира не само екипа си, но и цяла България. Дългия взе решение, на което никой не може да повярва. То обаче е факт! Това разкриха хора от "Шоуто на Слави", които гарантират, че само след броени дни Слави Трифонов ще направи нещо наистина нечувано - ще разкаже за личния си живот, за любовта си с Мартина Огнянова и за слуховете, че й е предложил брак.

[caption id="attachment_6055" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов реши - разкрива пред всички за връзката си с Мартина![/caption]

"Хората се интересуват много от Слави Трифонов. Затова той направо ни скри шапката като заяви, че този петък няма да кани гости в шоуто си, а сам ще седне на диванчето, за да отговаря на въпроси. Но не въпроси на сценаристите, а само на тези, зададени от зрителите", разкриха служители от "Шоуто на Слави".

Те добавят, че безспорно най-голям интерес имат темите относно личния живот на Слави Трифонов. Той бил наясно с това и решил, че най-сетне е дошъл моментът, в който е достатъчно сигурен в себе си и плановете си с Мартина Огнянова, за да бъде откровен и да ги признае пред всички.

Решението на Слави Трифонов наистина е шокиращо, като се има предвид, че шоуменът винаги ревниво е бранил личните си преживявания, връзки и семейството си.

Според злите езици, които моментално изкоментираха новината, решението на Слави Трифонов не е нищо повече от отчаян ход, с единствената цел да спаси рейтинга на предаването си, който отдавна се срива бавно, но сигурно.

"Ако наистина Слави Трифонов не само е решил това, ами наистина го направи, значи е ударил дъното и е готов на всичко, само за да се задържи на екран. Не виждаме обаче как ще го спасят няколко изречения за връзката му с Мартина или други подобни неща. Да не би да ги говори всяка вечер оттук нататък", шегуват се зевзеци, които обаче са категорични, че в петък вечер няма да пропуснат обещаната сензация в "Шоуто на Слави".

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.