Най-голямата болка на Краси Радков го накара да обикне Крисия до небесата

https://goreshto.net/novini/nay-golyamata-bolka-na-krasi-radkov-go-nakara-da-obikne-krisiya-do-nebesata/49565 Goreshto.net
Най-голямата болка на Краси Радков го накара да обикне Крисия до небесата

Краси Радков видя в Крисия Тодорова щастието, което би искал да има, но го няма...

Болката на Краси Радков го накара да вижда в чуждите деца своето. Актьорът от доста време има една мечта, която така и не може да осъществи. Повече от всичко на света Краси иска да бъде баща, научи Goreshto.net. Лошото обаче е, че не така смята жена му Станислава Ганчева, която не притежава майчинското в себе си, защото отказва на съпруга си най-ценното в брака.

Именно поради тази причина Краси Радков е започнал да гледа на Крисия Тодорова като на собствено дете, пише ПИК. Двамата вече са колеги в "Шоуто на Слави", но от всички в екипа именно Краси харесвал най-много детето-чудо и му правил непрестанно подаръци.

Krasi-Krisia

"Той е роден да бъде баща. Обикна Крисия от първия миг, в който влезе в шоуто по време на конкурса. И останалите деца много ги хареса, но Криси му е голяма слабост. Когато общува с нея, става най-грижовният човек. Личи си, че иска да се грижи за собствено дете и е хубаво, че поне в шоуто има тази възможност." - коментира един от екипа на предаването.

От своя страна Крисия била много щастлива от вниманието на Краси Радков, тъй като й харесвало да има някой в екипа, който да я закриля.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.