Тази СНИМКА на принц Джордж събра погледите на цял свят /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/tazi-snimka-na-princ-dzhordzh-sabra-pogledite-na-cyal-svyat-video/49564 Goreshto.net
Тази СНИМКА на принц Джордж събра погледите на цял свят /ВИДЕО/

Принц Джордж отново прикова вниманието към себе си!

Може да е малък, но със сигурност принц Джордж вече е супер звезда по цял свят. Родителите му решиха да направят нова негова снимка по случай рождения му ден, който е след два дни. Тогава принцът ще стане на годинка. Кейт и Уилям греят от щастие по този повод и побързаха да се похвалят и в британската преса, където лъсна снимка на малкия Джордж, научи Goreshto.net.

Първо "Дейли Телеграф" публикува фотото на малчугана, а след това само за минути снимката се разпространи не само във Великобритания, но и в цял свят. Интересът към принц Джордж е огромен, което може би е обяснимо донякъде, тъй като все пак това е човекът, който един ден ще застане начело на английската страна.

"Прекрасно детенце, наследило е красотата и на двамата си родители. Да ви е здраво и все така да ви радва винаги!" - гласи един от най-приятните отзиви за снимката на принц Джордж, който се завъртя и в Twitter.

От доста време Великобритания чака новина за още едно бебе в утробата на Кейт Мидълтън, но тази страхотна вест така и не идва официално. Когато има любов обаче, това е неизбежно и със сигурност ще се случи.

Вижте малкия сладур - приц Джордж!

princ-george

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.