Чудо: Уникалната диета, с която Аня Пенчева стопи щерка си Пипи!

https://goreshto.net/novini/chudo-unikalnata-dieta-s-koyato-anya-pencheva-stopi-shterka-si-pipi/49563 Goreshto.net
Чудо: Уникалната диета, с която Аня Пенчева стопи щерка си Пипи!

Диетата на Аня Пенчева направи от Пипи прекрасна млада жена!

Красавицата на българското кино Аня Пенчева успя изцяло да преобрази чаровната си дъщеря Петя Дикова. Благодарение съветите на родителката си, сладката Пипи отслабна с повече от 10 килограма, при това за изключително кратко време. Днес, водещата на предаването "CoolT" по Би Ти Ви може да се похвали с наистина красиво тяло, като се има предвид, че винаги досега Пипи е била пухкаво момиченце.

Тайната на диетата, с която Аня Пенчева втали Пипи, е приемът на не повече от 1200 калории дневно, съчетани обаче с поне три пъти седмично кардио тренировки и упражнения за стягане на тялото.

[caption id="attachment_6036" align="alignright" width="300"]диетата на Аня Пенчева Диетата на Аня Пенчева направи от Пипи истинска принцеса[/caption]

Аня Пенчева тотално забранила на Пипи да употребява захар като я заменила с качествен мед или стевия. Пипи се храни предимно със салати от пресни зеленчуци, броколи, рукола, карфиол или уникалната салата на Аня Пенчева от печена диня. Протеините си набавя от пилешко филе на скара, пуешко месо и много риба.

Аня Пенчева прави и специална лимонада, с която подсилва организма на Пипи и за която е убедена, че допринася много за горене на мазнините в тялото. Чудодейната напитка се приготвя от пет лимона, няколко стръкчета мента и една супена мъжица натурален мед. Всичко това се слага в литър газирана или най-добре минерална вода и се консумира преди всяко ядене в рамките на деня.

Аня Пенчева е изключително против големия глад, тъй като той гарантира гадния йо-йо ефект след приключването на диетата. Тя е научила Пипи да се храни поне 4 пъти на ден, като порциите й обаче, са досущ като на манекенка - в чинията има съвсем малко храна.

А ако огладнее между основните хранения, Аня Пенчева позволява на Пипи да засити глада си с една ябълка, но нищо повече. Останалите плодове по-скоро пречат на диетата, тъй като съдържат много фруктоза, която е противопоказна за всяко отслабване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.