Шокираща версия: Иво Аръков инсценирал боя заради Мика?!

https://goreshto.net/novini/shokirashta-versiya-ivo-arakov-insceniral-boya-zaradi-mika/49559 Goreshto.net
Шокираща версия: Иво Аръков инсценирал боя заради Мика?!

Възможно ли е Иво Аръков наистина да е направил това безумие?!

Актьорът Иво Аръков бе нападнат и бит снощи. За това алармираха всички медии, а полицията издирва неизвестните извършители, посегнали на актьора и негов приятел. Любопитното е, че Иво Аръков не е бил нападнат с цел обир, тъй като не са му откраднали нищо, а раните му са съвсем леки и почти незабележими.

И докато всички се юрнаха да му съчувстват, из светските среди на столицата, злите езици разпространиха убийствен слух - че боят над Иво Аръков е бил нагласен и инсцениран от самия него, с единствената цел да направи впечатление на бившето си гадже Мика Стоичкова и да предизвика съжалението й.

[caption id="attachment_6007" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Възможно ли е Иво Аръков наистина да е направил това?![/caption]

За никого не е тайна, че Иво Аръков преживя страшно тежко раздялата с щерката на Христо Стоичков, а приятелите му споделиха, че е започнал да търси утеха в чашката. След снощния побой обаче, първата, която отиде да прегърне и утешава Иво Аръков, беше Мика Стоичкова.

"И това ако не е убийствен ход да си върнеш гаджето, здраве му кажи. Колко пъти сме го гледали по филми, а и самият Иво Аръков е актьор. При това финансово закъсал актьор, който едва ли ще се оправи в кариерата без помощта на приятели като Мариус Куркински или гадже като Мика Стоичкова. Никой не може да е сигурен какво е станало и може би наистина са нападнали човека. Но защо трябва да се изключват и другите варианти като този?!", шушукат из столицата, дочу Goreshto.net.

Ако слуховете наистина се окажат верни, то Иво Аръков е достоен не само за българското, но и за холивудското кино и моментално може да се цани там за режисьор или сценарист.

А дали Мика Стоичкова наистина ще се разчувства след нападението над Ино Аръков и ще се върне при него, много скоро ще стане ясно и това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.