Новини Свят Спорт

О, да! Шумахер вече чете, феновете в луд екстаз

Михаел Шумахер става все по-добре, всичките му почитатели са силно обнадеждени!

Страхотните новини за Михаел Шумахер продължават. Оказва се, че Пилето вече може да чете, което е уникално бърз напредък в състоянието му. Съпругата му Корина обяви пред медиите, че мъжът й много се е трогнал от всички писма на своите фенове, в които му пожелават успешен възстановителен период, пише Sportal.bg. Русокосата хубавица също благодари на почитателите на пилота и заяви, че най-трудното вече е минало.

Михаел Шумахер се доказа като голям боец и извън пистата!
Михаел Шумахер се доказа като голям боец и извън пистата!

Разбира се, думите й се възприеха с луд екстаз от феновете на Шумахер и Facebook страницата му бе залята с нови писма, изразяващи огромна радост от хубавата новина, научи Goreshto.net. Случващото се с немския пилот може да се възприеме като грандиозно  чудо, тъй като той беше почти в гроба, а изведнъж не само излезе от кома, а и започна да възвръща бързо своите функции.

Определено Бог спаси Михаел Шумахер, за да може да продължи да бъде със семейството си, което има огромна нужда от него. Децата на германеца все още не са пълнолетни и дано докато станат, да имат отново стария си баща. Шансовете за това са наистина доста добри.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.