Бомба: Вижте децата на родния хайлайф - къде и за колко учат! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-vizhte-decata-na-rodniya-haylayf-kade-i-za-kolko-uchat-snimki/49557 Goreshto.net
Бомба: Вижте децата на родния хайлайф - къде и за колко учат! (СНИМКИ)

Децата на родните Випове живот си живеят в най-скъпите колежи и училища!

Поговорката да те родят с късмет, пък да те хвърлят на смет, не е много вярна. Поне в днешно време, когато, за да успееш в живота и да получиш наистина качествено образование и реализация, родителите ти трябва да са от политик нагоре... или поне от "светска звезда".

[caption id="attachment_5989" align="alignright" width="300"]децата на родния хайлайф Надежда Нейнски има достатъчно възможности, за да плати който и да е колеж[/caption]

Децата на родния хайлайф отдавна вече не се смесват с "простолюдието", а учат в едни от най-елитните колежи у нас и в чужбина. За образованието им, родителите плащат луди пари, но бълха ги ухапала, научи Goreshto.net.

Най-много деца на известни българи има в Италианския лицей в столицата, където ум и разум събират децата на Митко Цонев, президента Георги Първанов, Иван Костов и Надежда Михайлова, пише ПИК. Там завърши и щерката на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея. За обучението на децата си в Италианския лицей родните випове кихат по над хилядарка на учебен срок. 1200-1500 лева обикновено излиза обучението на отрочетата им. Сума, която е непостижима за повечето българи, но не и за гореспоменатите личности.

[caption id="attachment_5990" align="aligncenter" width="300"]Децата на Илия Павлов Децата на Илия Павлов[/caption]

Елитното училище "Света София" в Княжево пък приютява децата на президента Росен Плевнелиев, писателката Людмила Филипова, депутатът от ДПС Камен Костадинов и много други.

[caption id="attachment_5991" align="aligncenter" width="300"]Маргарита Михнева и дъщеря й, която учи в Маргарита Михнева и дъщеря й, която учи в "Льо Розе"[/caption]

Черешката на тортата обаче са колежите в чужбина, а върхът на сладоледа... и скъпотията, разбира се, е известният колеж "Льо Розе" в Швейцария. Година обучение в него ляга на родителското тяло повече от 150 000 евро, но... ако Ви харесва!

[caption id="attachment_5992" align="aligncenter" width="300"]Милионерската щерка Ели Гигова Милионерската щерка Ели Гигова[/caption]

В "Льо Розе" се учиха децата на Илия Павлов и съпругата му Дарина Павлова, отрочетата на бизнесмена Койчо Белев и щерката на Надежда Нейнски - Весела, която обаче беше позорно изгонена оттам.

[caption id="attachment_5993" align="aligncenter" width="213"]Мариана Векилска и щерка й Мариана Векилска и щерка й[/caption]

Внукът на Георги Гергов също има щастието да се обучава в "Льо Розе", а най-голямата изненада е, че наред с тях, журналистката Маргарита Михнева също успя да "събере пари" и да изпрати дъщеря си там. Но, както се казва - кой, както се уреди. Останалите да му мислят!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.