Вълшебен рожден ден чака Константин! А подаръкът - повече от страхотен

https://goreshto.net/novini/valsheben-rozhden-den-chaka-konstantin-a-podarakat-poveche-ot-strahoten/49555 Goreshto.net
Вълшебен рожден ден чака Константин! А подаръкът - повече от страхотен

Певецът Константин ще отбележи един вълнуващ рожден ден тази вечер!

Браво на Коцето, че сам си прави шоуто. Повечето хора имат нужда от друг, който да сътвори общата веселба, докато Константин организира всичко сам. Така е и днес, когато певецът навършва 38 години. Той сам си направи уникален подарък, откривайки втора своя дискотека. Този път обаче тя не се намира в София, а в Ахтопол, както пише ПИК. Идолът на милиони фенки на попфолка у нас е чакал именно своя рожден ден, за да си направи прекрасен подарък сам на себе си.

[caption id="attachment_5975" align="alignright" width="300"]Константин се готви за грандиозен рожден ден Константин се готви за грандиозен рожден ден[/caption]

Въпреки това, Константин възнамерява да чества своя рожден ден в стария си нощен клуб, който се намира в столичния Студенстски град. На партито ще присъстват доста видни негови колеги и колежки. Със сигурност там ще е Лияна, която даже ще изпълнява някои от хитовете си, научи Goreshto.net. Но това едва ли е някакъв вид изненада, тъй като е известна роднинската връзка на двамата. Други фолк диви като Преслава, Анелия и Андреа също ще присъстват, както и Борис Дали. Има вероятно семейство Божинови - Валери и Николета, да се появят за малко на партито.

Със сигурност 38-годишният Константин ще изкара един вълшебен рожден ден тази вечер.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.