Мариана Векилска дала 30 бона за образованието на Габи

https://goreshto.net/novini/mariana-vekilska-dala-30-bona-za-obrazovanieto-na-gabi-2/49554 Goreshto.net
Мариана Векилска дала 30 бона за образованието на Габи

Мариана Векилска пръснала сериозна сума пари, за да изучи Габриела Донкова!

Финансовите средства на Мариана Векилска явно са много големи, тъй като стана ясно, че тв водещата е похарчила около 30 хил. лв. за цялостното образование на щерка си Габриела Донкова дотук. Габи завърши 12-ти клас тази година, но това не стана къде да е, а в прочутия Италиански лицей.

[caption id="attachment_5969" align="alignright" width="300"]Габриела Донкова получи от Мариана Векилска около 30 хил. лв. за своето образование дотук Габриела Донкова получи от Мариана Векилска около 30 хил. лв. за своето образование дотук[/caption]

Като всяко частно училище, и там цените на един срок са космически. Габриела започнала да учи в това училище още от 1 клас срещу сумата от 1200 лв. на срок, пише ПИК. Това значи, че една учебна година илизала на Мариана Векилска и мъжа й 2400 лв. Простата математика показва, че за 12 години семейството е похарчило за такси 28 800 лв., но с частните уроци сумата става по-голяма и от 30 бона.

В България е традиция децата на най-заможните граждани да учат именно в Италианския лицей в София. Освен Мариана Векилска, Наско Сираков и Илиана Раева също изучиха там своята щерка Славея, припомня Goreshto.net. Едва ли обаче журналистката на БТВ ще спре дотук с парите за Габи, тъй като сега следва висшето й образование, а най-очакваната дестинация за него е Великобритания, твърдят слуховете.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.