Вижте СНИМКИТЕ със Силвия, които Глория реши да заличи!

https://goreshto.net/novini/vizhte-snimkite-sas-silviya-koito-gloriya-reshi-da-zalichi/49553 Goreshto.net
Вижте СНИМКИТЕ със Силвия, които Глория реши да заличи!

Глория отново доказа, че се срамува от своето минало!

Днес е красива, всички й го казват, но преди години явно не е било така. Глория не се е радвала на популярност относно визията си, а през 90-те години нашумя единствено с хитовите си песни. Това очевидно е създало някакви комплекси у нея. Тя положи толкова много усилия за визията си и успя да я оправи значително, но все още се срамува от своята идентичност.

Доказателството за това е случилото се във Facebook снощи. Колежката й Силвия публикува две стари снимки с Глория, където двете са на почивка в Созопол. Изпълнителката на "Просякиня" отбеляза Глория на снимките, което моментално ги постави на страницата й. Само след няколко минути обаче те изчезнаха от там и останаха единствено в страницата на Силвия, видя Goreshto.net.

Всичко това говори, че Глория все още не е превъзмогнала старата си визия и не иска да напомня на феновете си как е изглеждала преди. И въпреки че външността на певицата и тогава не е толкова лоша, Глория доказа, че за нея тази страница явно вече е затворена.

Вижте въпросните снимки, които Глория заличи от Facebook страницата си!

[caption id="attachment_5963" align="aligncenter" width="300"]Ето как Глория и Силвия се забавляваха в миналото Ето как Глория и Силвия се забавляваха в миналото[/caption] [caption id="attachment_5964" align="aligncenter" width="237"]Силвия и Глория заедно на море преди години Силвия и Глория заедно на море преди години[/caption]

3 Коментара

Smoortaft

преди 4 месеца

NAAXIA EYE DROPS 38MG ML CIBA VISION AG SWITZERLAND <a href=https://cialiss.skin>buy cialis online us</a> PCT is absolutely essential after a cycle of Anadrol if you want to help your body recover its previous natural levels of testosterone production

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.