Изумително: Ето как Гергана отслабна с цели 16 килограма!

https://goreshto.net/novini/izumitelno-eto-kak-gergana-otslabna-s-celi-16-kilograma/49552 Goreshto.net
Изумително: Ето как Гергана отслабна с цели 16 килограма!

Певицата Гергана дълго време търпеше критики и подигравки за теглото си!

Певицата Гергана изгря на музикалната сцена преди години, когато заслужено си спечели прякора Барби. Тя обаче нямаше щастието да се задържи дълго на върха, а една от причините е, че напълня и то драстично.

От няколко години насам Гергана се показваше рядко пред камерите, а когато папараците все пак успяваха да я уловят, медиите гръмваха със заглавия относно килограмите на певицата и дори я сравняваха с Мис Пиги.

[caption id="attachment_5958" align="alignright" width="300"]Гергана Гергана не прилича на себе си![/caption]

Е, днес обаче устите на всички клюкари вече са затворени. Или по-скоро зяпнали от изненада, защото от предишната Гергана няма и следа. Блондинката се появи на последното си участие в нощен клуб просто неузнаваема, а отдалеч личеше, че е свалила поне 15 и повече килограма.

Малко по-късно тайната й бе разкрита като се оказа, че диетата на Гергана всъщност е хранителен режим, съставен основно върху храни, богати на протеини. Гергана се храни с чисто месо, фибри, пълнозърнести храни и много пресни зеленчуци.

Това, което категорично е изхвърлила от менюто си, освен мазните и сладки храни, разбира се, са плодовете. Колкото и нелогично да звучи, диетологът на Гергана й заявил да се откаже от плодовете, защото митът, че с тях се отслабва, е напълно погрешен.

Плодовете съдържат фруктоза, която си е чиста захар за организма и изобщо не съдействат за качественото и ефективно отслабване. Затова Гергана всячески избягва плодовете като на масата си слага основно различни свежи салати и много риба - но приготвена само и единствено на скара или фурна.

Гергана пие и поне по 2,5 литра вода на ден, за да предотврати задържането на течности в организма си. А резултатите, както сами виждате, са зашеметяващи!

https://youtu.be/JWl3OkLLyNk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.