Върхът на резила: Кали лази на 4 крака в кръчма! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/varhat-na-rezila-kali-lazi-na-4-kraka-v-krachma-snimki/49551 Goreshto.net
Върхът на резила: Кали лази на 4 крака в кръчма! (СНИМКИ)

Певицата Кали съвсем му отпусна края, облещи очите на всички!

Няма и няколко месеца, откакто Кали роди третото си дете, а вече стана за резил и то нечуван. Певицата ошашави клиентите на не особено популярна механа в малък български град като... започна да лази на 4 крака. Това разказаха очевидци на случката, които едва не се задавили с кебапчетата при вида на Кали в ролята на куче.

[caption id="attachment_5950" align="alignright" width="300"]Кали Кали хептен се побърка![/caption]

"Не знаем какво й стана, но Кали съвсем полудя. Както си седеше и си пееше, изведнъж си взе почивка и заяви на всеослушание, че отивала на "друго сепаре". След което излезе и започна да се катери като коза по покрива на механата, а всички наизскачаха, за да я гледат. Хубаво, че не падна оттам, че щеше да се претрепе със сигурност. Не знаем колко и какво е пила, но беше ясно, че далеч не е трезва", коментират свидетели на позора на Кали.

По същото време в механата бил и самият Тони Стораро, който видимо се кефел на откачените приумици на Кали. Той обаче проявил далеч повече здрав разум и не се решил да се покатери на покрива от солидарност с колежката си.

[caption id="attachment_5951" align="aligncenter" width="300"]Кали на 4 крака на покрива Кали на 4 крака на покрива[/caption]

"И Тони Стораро беше направил главата. Когато му подадоха микрофона, за да изпее нещо, той го хвана, но така и не успя да извади звук от устата си, камо ли песен. Тези чалгари хептен се смахнаха, не вървят на добре", клатят глави очевидците, смаяни от "шоуто", което им поднесла Кали, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_5952" align="aligncenter" width="300"]Полудя ли тази жена?! Полудя ли тази жена?![/caption]

Припомняме, че Кали е една от певиците, които изобщо не се церемонят, ами винаги я карат директно и през просото. Но да тръгнеш на четири крака по покривите - е, това вече извън тийнейджърската възраст, може да се определи като абсолютна простотия. Вижте сами снимките с очите си!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.