Хитът на 2014: С диетата на пещерния човек сваляме 16 килограма за 6 месеца!

https://goreshto.net/novini/hitat-na-2014-s-dietata-na-peshterniya-chovek-svalyame-16-kilograma-za-6-meseca/49550 Goreshto.net
Хитът на 2014: С диетата на пещерния човек сваляме 16 килограма за 6 месеца!

Диетата на пещерния човек се превърна в хита на това лято!

Диетата на пещерния човек - не, това не е шега, а истинска и страшно ефективна диета, с която гарантирано сваляме цели 16 килограма за 6 месеца. По тази диета полудяха дори някои световни звезди като Новак Джокович, Елизабет Хърли и Меган Фокс. А всички, които са я пробвали, гарантират, че резултатите от нея са зашеметяващи.

Диетата на пещерния човек се състои в това буквално да следваме храните, които са яли пещерните хора. Спокойно можем да консумираме храни като кълнове, зеленчуци, плодове, риба, месо, различни семена, яйца и миди. Абсолютно забранени обаче са бобовите култури, млечните храни, хляба, житото, захарта и картофите.

[caption id="attachment_5946" align="alignright" width="300"]диетата на пещерния човек Диетата на пещерния човек се превърна в хита на годината[/caption]

В диетата на пещерния човек се набляга на храните, които древните хора са търсели с часове в гората или са ловували, за да си ги доставят - като рибата и месото например. Тези продукти набавят необходимите протеини в тялото ни, а липсата на картофи и захар упорито гори мазнините, тъй като на практика лишаваме организма си от вредните и бавни въглехидрати.

Важно е да знаем, че диетата на пещерния човек е режим на хранене - тя е спазване на точно определени правила, а не броене на калории и стриктно заучаване на менюто за закуската, обяда и вечерята.

Точно това прави диетата на пещерния човек толкова лесна и приятна за изпълнение, а освен това наистина дава отлични резултати. Само след половин година ще имаме нужда от изцяло обновен гардероб, а лицето ни в огледалото ще е далеч по-ведро и усмихнато.

Всъщност диетата на пещерния човек е много полезна за здравето като цяло, защото с нея се придържаме само към природните храни, а избягваме вредните и блъскани с консерванти и оцветители продукти.

Термичната обработка при диетата на пещерния човек се ограничава само до печене и варене, и в никакъв случай пържене, а алкохолът се свежда само до чашка вино 2-3 пъти седмично.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.