Андреа втрещи Кобрата: Целувката с Николета е най-добрата в живота ми

https://goreshto.net/novini/andrea-vtreshti-kobrata-celuvkata-s-nikoleta-e-nay-dobrata-v-zhivota-mi/49549 Goreshto.net
Андреа втрещи Кобрата: Целувката с Николета е най-добрата в живота ми

Андреа намери сили в себе си да прости на Николета Лозанова за всичко, което месеци наред изтърпя на гърба си от нейното предаване!

Андреа вече не е на нож с Николета Лозанова. Това сочат фактите във Facebook, където снощи певицата публикува снимка от своята целувка с Ни Ло в един от клиповете си преди време, видя Goreshto.net. По-сензационното обаче е, че над фотото блондинката написа на английски език, че това е най-добрата й целувка някога. Нещо, което няма как да не шокира мнозина, предвид половинката на Андреа - Кобрата.

[caption id="attachment_5939" align="alignright" width="300"]Андреа предпочита да се целува с Николета, отколкото с Кобрата Андреа предпочита да се целува с Николета, отколкото с Кобрата[/caption]

Кубрат Пулев е сред най-желаните господа у нас, но се оказва, че Николета Лозанова явно се целува по-добре от него. Боксьорът може би се надява Андреа да е имала предвид "целувка пред камера", но сякаш за друго ставаше въпрос. А и на самия видеоклип си личи, че двете се наслаждават на момента, а не го играят.

Постът на Андреа значи красноречиво, че тя е простила на Николета за подигравките в "Поверително" през последните месеци. Възлюбената на Божинов изкара тази на Кобрата едва ли не вещица и на визия, и по душа. Двете бяха много близки, особено покрай времето на въпросната целувка, но в последствие се скараха, незнайно защо. Сега обаче може би томахавката вече е заровена.

Вижте въпросното видео, в което Андреа и Николета правят шеметни неща заедно!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.