Уникално разкритие: Джена е сгодена за циганин?

https://goreshto.net/novini/unikalno-razkritie-dzhena-e-sgodena-za-ciganin/49548 Goreshto.net
Уникално разкритие: Джена е сгодена за циганин?

Джена има годеник, който е циганин, твърдят познатите му!

Невероятно разкритие за годеника на Джена успя да направи Goreshto.net. Оказва се, че певицата е сгодена за циганин, или поне така твърдят познатите на възлюбения й. Както се знае, от известно време Джена носи годежен пръстен от своя любим, който нарича Джино. Стари негови познайници обаче издадоха, че истинското му име е Гиньо и е от цигански произход. Гиньо е родом от Дупница, но преди години цялото му семейство се изселва в САЩ.

[caption id="attachment_5932" align="alignright" width="300"]Любимият на Джена бил циганин, твърдят познатите му! Любимият на Джена бил циганин, твърдят познатите му![/caption]

Днес Джино (или Гиньо) управлява много успешен семеен бизнес зад граница, но се запознава с Джена при едно от връщанията си в България. Не е ясно как точно е пламнала голямата любов между тях, но певицата твърди, че това е мъжът на живота й. Едва ли обаче е наясно, че всъщност той може би е циганин, тъй като не му личи особено на външен вид.

Годеникът на красавицата Джена днес е съвсем различен от това, което някога е бил в Дупница. Той поддържа визията си по доста скъп начин и се е превърнал в напълно нов човек. Познатите му в България обаче още помнят неговата същност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.