Горещо: Българската Памела Андерсън падна в плен на Куката /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/goreshto-balgarskata-pamela-andersan-padna-v-plen-na-kukata-snimki/49547 Goreshto.net
Горещо: Българската Памела Андерсън падна в плен на Куката /СНИМКИ/

Мариан Вълев - Куката доказа, че умее да подбира по един уникален начин!

В днешно време няма мъж в шоубизнеса, който да не иска жената до него да бъде красива. Това, което направи Мариан Вълев обаче, заслужава признателност и уважение. Куката заби невероятна хубавица, при това доста по-млада от него. Актьорът успя да впечатли Ивелина Прунова, която неотдавна Антония Петрова определи за българската Памела Андерсън.

От известно време двамата са забелязвани многократно заедно, а след новината за края на любовта между плеймейтката и бившия й приятел, както писа flagman.bg, вече е сигурно, че това е новата изгора на Куката. Ивелина е наричана и с друго прозвище - Несебърското барби, тъй като има опияняваща красота на блондинка.

Вижте новата на Куката в снимки, които Goreshto.net подбра за вас!

[caption id="attachment_5921" align="aligncenter" width="300"]Ивелина Прунова вече е в плен на Куката Ивелина Прунова вече е в плен на Куката[/caption] [caption id="attachment_5922" align="aligncenter" width="227"]Памела Андерсън беше същата на младини Памела Андерсън беше същата на младини[/caption]

Още не е много ясно доколко са сериозни отношенията на Куката с тази красавица, но щом е скъсала с бившия си заради актьора, значи има нещо повече от обикновена авантюра.

[caption id="attachment_5923" align="aligncenter" width="300"]Несебърското барби впечатли и завладя Мариан Вълев - Куката Несебърското барби впечатли и завладя Мариан Вълев - Куката[/caption] [caption id="attachment_5924" align="aligncenter" width="250"]Куката спечели от лотарията - вижте я само! Куката спечели от лотарията - вижте я само![/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.