Задава се най-скандалният "ВИП Брадър" в историята

https://goreshto.net/novini/zadava-se-nay-skandalniyat-vip-bradar-v-istoriyata/49543 Goreshto.net
Задава се най-скандалният "ВИП Брадър" в историята

"ВИП Брадър" тази година ще бъде уникално скандален, защото в него е Жени Калканджиева!

Когато става въпрос за скандали, Жени Калканджиева е първа на опашката. От Мис България до Мис Скандал - само за 20 години. Така може да се опише същността на бившата манекенка. Тя винаги е в центъра на събитията и именно затова се предполага, че тазгодишният "ВИП Брадър" ще бъде по-скандален от всеки друг. Жени вече е приела поканата на продуцентите, съобщава HotArena.net, но не е това главната причина да мислим, че обстановката в Къщата този път ще се нажежи до неузнаваемост.

[caption id="attachment_5895" align="alignright" width="300"]Очаква се Жени Калканджиева да вдигне сериозни скандали на Зорница Линдарева Очаква се Жени Калканджиева да вдигне сериозни скандали на Зорница Линдарева във "ВИП Брадър"[/caption]

В шоуто ще участва и жената, унизила най-много Калканджиева в нейния живот. Това е Зорница Линдарева, с която Тачо - съпругът на Жени, не само се занасяше в продължение на месеци, но го правеше и публично, припомня Goreshto.net. Точно това е причината да мислим, че в Къщата може да се стигне не просто до скандал, а до физически разпри между двете хубавици.

Във "ВИП Брадър 2014" се очаква да участват още младата щерка на Глория в лицето на Симона Загорова, Милена Фучеджиева, актьорът Мариан Вълев - Куката, залязващата фолк дива Пепа, рапърът Криско и други. Не е ясно обаче дали Ники Кънчев ще продължи да води шоуто, тъй като зрителите все още го свързват със скандалната победа на Златка Димитрова в последното издание на "Биг Брадър Ол Старс".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.