България Жълто Новини

Задава се най-скандалният “ВИП Брадър” в историята

“ВИП Брадър” тази година ще бъде уникално скандален, защото в него е Жени Калканджиева!

Когато става въпрос за скандали, Жени Калканджиева е първа на опашката. От Мис България до Мис Скандал – само за 20 години. Така може да се опише същността на бившата манекенка. Тя винаги е в центъра на събитията и именно затова се предполага, че тазгодишният “ВИП Брадър” ще бъде по-скандален от всеки друг. Жени вече е приела поканата на продуцентите, съобщава HotArena.net, но не е това главната причина да мислим, че обстановката в Къщата този път ще се нажежи до неузнаваемост.

Очаква се Жени Калканджиева да вдигне сериозни скандали на Зорница Линдарева
Очаква се Жени Калканджиева да вдигне сериозни скандали на Зорница Линдарева във “ВИП Брадър”

В шоуто ще участва и жената, унизила най-много Калканджиева в нейния живот. Това е Зорница Линдарева, с която Тачо – съпругът на Жени, не само се занасяше в продължение на месеци, но го правеше и публично, припомня Goreshto.net. Точно това е причината да мислим, че в Къщата може да се стигне не просто до скандал, а до физически разпри между двете хубавици.

Във “ВИП Брадър 2014” се очаква да участват още младата щерка на Глория в лицето на Симона Загорова, Милена Фучеджиева, актьорът Мариан Вълев – Куката, залязващата фолк дива Пепа, рапърът Криско и други. Не е ясно обаче дали Ники Кънчев ще продължи да води шоуто, тъй като зрителите все още го свързват със скандалната победа на Златка Димитрова в последното издание на “Биг Брадър Ол Старс”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.