След сватбата: Вижте как Диана Найденова отслабна с цели 14 килограма!

https://goreshto.net/novini/sled-svatbata-vizhte-kak-diana-naydenova-otslabna-s-celi-14-kilograma/49542 Goreshto.net
След сватбата: Вижте как Диана Найденова отслабна с цели 14 килограма!

Диана Найденова свали излишните килограми и се намира в отлична форма!

Журналистката Диана Найденова буквално разцъфна след сватбата си. Докато работеше в предаването "Нека говорят" по Би Ти Ви, Диана Найденова бе доста закръглена, а камерите дори допълнително и качваха по някое и друго килце отгоре.

Сега обаче, след като откри щастието и започна да води спокоен и уютен семеен живот, вместо да се отпусне още повече, тя се стегна. Само за няколко месеца Диана Найденова успя да свали цели 14 килограма като не се е подлагала на хирургични интервенции като липосукция или поставяне на гастро пръстен, подобно на много други родни звезди.

[caption id="attachment_5889" align="alignright" width="300"]Диана Найденова Диана Найденова вече изглежда в отлична форма[/caption]

Начинът, по който Диана Найденова отслабна, е полезен и напълно здравословен. Диетата й включва няколко чаши топла, почти гореща вода на ден. Диана Найденова пие топла вода сутрин, след ставане от сън, както и преди всяко основно ядене. А вечер преди лягане, тя затваря кръга с последната чаша топла вода.

Диана Найденова не се е отказала напълно от месото, но не вкусва друго, освен пуешко месо, риба и по-рядко пилешко. Всички те обаче са приготвени на скара или фурна, със съвсем малко мазнина - за предпочитане зехтин. Хлябът е напълно забранен за нея като Диана Найденова рядко хапва дори препечена филийка.

Журналистката внимава много как съчетава храните като никога не смесва месото с ориз или картофи. Най-често се храни със 150 грама пуешко, към което добавя и голяма купа със свежа салата.

Диана Найденова пие много фрешове, от които най-често избира фреш от моркови и ябълки. Към тях прибавя и малко пресен магданоз, а комбинацията дарява всички полезни вещества на организма й.

Сладко Диана Найденова гледа да избягва, като през летния сезон не се докосва до нищо друго, освен сладолед, но най-много веднъж седмично, когато е разтоварващия ден от диетата й. Лишения има, но за сметка на това Диана Найденова вече изглежда в отлична форма.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.