Чудото на Ферари и Йозил: Той умря и само след 2 месеца се прероди?

https://goreshto.net/novini/chudoto-na-ferari-i-yozil-toy-umrya-i-samo-sled-2-meseca-se-prerodi/49541 Goreshto.net
Чудото на Ферари и Йозил: Той умря и само след 2 месеца се прероди?

Един и същ човек ли са Енцо Ферари и Месут Йозил?

Чудесата, свързани с прераждането, винаги са будели изключително внимание. Досега се считаше, че душата просто си намира ново тяло, в което да прекара следващия си живот. Оказва се обаче, че не само душата, но и самото тяло може да се преражда. Звучи абсурдно, но някои доказателства подкрепят тази теза.

Едно от тях е свързано с нашумелия напоследък покрай Мондиал 2014 Месут Йозил. Турчинът с немско гражданство изглежда точно като един свой предшественик, при това много известен - Енцо Ферари. Приликата е поразителна и направо плашеща. И преди да решим, че всичко е съвпадение, виждаме уникалното в тази ситуация. Ферари умира на 90-годишна възраст, а датата на смъртта му е 14 август 1988 година. На 15 октомври 1988 година обаче се ражда момчето с името Месут Йозил.

[caption id="attachment_5883" align="aligncenter" width="300"]Енцо Ферари (вляво) и Месут Йозил (вдясно) Енцо Ферари (вляво) и Месут Йозил (вдясно)[/caption]

Между двете дати има разстояние от 2 месеца, което говори много в подкрепа на прераждането, счита Goreshto.net. Разбира се, тук въпросът е свързан и с факта дали Месут Йозил се ражда и с душата на Енцо Ферари или само с тялото?! Няма как да узнаем, тъй като е известно, че при едно прераждане новата личност не помни нищо от своето минало. Все пак обаче шокиращата прилика буди огромен интерес, а разгадаването на истината може да се отъждестви с чудо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.