Да си плюеш в пазвата: Преслава стана още по-грозно мършава! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/da-si-plyuesh-v-pazvata-preslava-stana-oshte-po-grozno-marshava-snimki/49539 Goreshto.net
Да си плюеш в пазвата: Преслава стана още по-грозно мършава! (СНИМКИ)

Преслава вече не прилича на човек, коментират дори нейни фенове!

След като се раздели с любимия си Жоро Бирмата, поп фолк дивата Преслава се свърши съвсем. Певицата вече не прилича на човек от слабост, а тялото й е просто грозно мършаво. Това констатират дори отявлени фенове на Преслава, които не спират да се питат къде отиде предишното симпатично и пълно с енергия момиче.

Близки до Преслава разкриват, че тя е полудяла тотално и продължава да отслабва с една единствена идея - че така ще си върне любовта на Жоро Бирмата, който от известно време насам сериозно залита по атрактивната моделка Бояна Маринова.

[caption id="attachment_5864" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава не прилича на човек вече, тялото й е ужасяващо[/caption]

За разлика от Преслава обаче, Бояна Маринова далеч не е толкова отвратително кокалеста и суха, а притежава перфектните и апетитни мерки, които винаги са подлудявали мъжете. Явно това се явява манна небесна за Жоро Бирмата, на когото сигурно отдавна му е писнало да се ръби и да получава синини от стърчащите кокали на Преслава.

"Преслава обаче не разбира това. Тя продължава да мисли, че не изглежда добре, защото не е достатъчно слаба и е убедена, че като продължи да гладува, ще стане желана и неустоима за мъжете и най-вече за Бирмата, разбира се. Близките й се притесняват много и дори сестра й неведнъж й се кара, като й казва, че е за психиатър. Но Преслава не слуша никого, само вътрешните си мании", коментират близки до певицата.

[caption id="attachment_5865" align="aligncenter" width="300"]То не са кокали, то не е чудо То не са кокали, то не е чудо[/caption] [caption id="attachment_5866" align="aligncenter" width="300"]Краката й са се изкривили страшно много от слабост Краката й са се изкривили страшно много от слабост[/caption] [caption id="attachment_5867" align="aligncenter" width="274"]И това ако е привлекателно коляно, здраве му кажи! И това ако е привлекателно коляно, здраве му кажи![/caption]

В крайна сметка тялото си е на Преслава и ако тя е решила да го превърне в жив експонат на мъчениците от някогашните концлагери, това си е нейна воля. Надали обаче Жоро Бирмата ще одобри това, камо ли да предпочете мършавите и тракащи кокали на Преслава, пред сочните и красиви бедра на Бояна Маринова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.