Думите на д-р Ерик Ридлер разплакаха съпругата на Шумахер!

https://goreshto.net/novini/dumite-na-d-r-erik-ridler-razplakaha-saprugata-na-shumaher/49534 Goreshto.net
Думите на д-р Ерик Ридлер разплакаха съпругата на Шумахер!

Всичко свърши - Корина Шумахер съсипана от думите на д-р Ридлер!

Съпругата на Михаел Шумахер - Корина Шумахер остана като попарена и не сдържа сълзите, бликнали от очите й след като чу думите на големия швейцарски специалист д-р Ерик Ридлер. Той заяви категоричното си мнение по случая на Михаел Шумахер днес, а жестоката му констатация отчая Корина.

Д-р Ерик Ридлер заяви най-категорично и с цялата си лекарска отговорност за това, че великият Михаел Шумахер остава инвалид за цял живот. Той никога вече няма да бъде същия човек, когото семейството му и всички останали са познавали и няма да може да се справя и обслужва сам.

[caption id="attachment_5825" align="alignright" width="300"]Шумахер Михаел Шумахер остава инвалид за цял живот, заяви лекарят[/caption]

"Съжалявам, че трябва точно аз да кажа тези тежки думи и най-вече, че трябва да призная този страшен факт, но истината е истина и нищо не може да се направи. Цяло чудо е, че Михаел Шумахер излезе жив от страшната катастрофа и комата, в която се намираше дълги месеци. Близките и семейството му трябва да бъдат щастливи и благодарни за това - само, че той е жив, защото няма по-голямо чудо", заяви специалистът д-р Ерик Ридлер.

Заключението му дойде като силен удар за Корина Шумахер, която само преди броени дни папараци заснеха да се разхожда по улиците усмихната - за първи път от злощастния декември миналата година, когато се случи нещастието с Михаел Шумахер.

[caption id="attachment_5826" align="aligncenter" width="300"]Доктор Ерик Ридлер беше категоричен в заключението си Доктор Ерик Ридлер беше категоричен в заключението си[/caption]

Съпругата на Михаел Шумахер силно се надяваше и вероятно ще продължи да се надява, че лекарите ще помогнат на пилота с рехабилитацията и лечението му в швейцарската клиника. Това обаче явно няма да стане, или поне няма да даде очаквания от нея и от семейството й резултат.

Но наистина най-важното е, че Михаел Шумахер все пак се спаси от "оная с косата" и ако не друго, то поне животът му е гарантиран.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.