Вихра в депресия от сватбата на Иван?

https://goreshto.net/novini/vihra-v-depresiya-ot-svatbata-na-ivan/49533 Goreshto.net
Вихра в депресия от сватбата на Иван?

Вихра Петрова не иска да повярва, че Иван Христов пак се е оженил

Горката Вихра все още превъзмогва бившия си възлюбен Иван Христов. В списание Story тя отново загатна за това с изказването, че нямала време за драми и не страдала. Всъщност обаче красивата Петрова продължава да споменава Иван във всяко интервю, което дава. Личи си много добре, че още страда от случилото се между тях двамата.

[caption id="attachment_5820" align="alignright" width="300"]Вихра още преживява Иван Вихра още преживява Иван[/caption]

Наскоро "Блясък" излезе със сензационно разкритие за таен брак на Иван Христов с новата му любима Ирина Тенчева. Влюбената двойка вдигнала скромна сватба, на която се насладили само най-близките. По непотвърдена информация, Вихра Петрова е изпаднала в депресия след тази новина.

Goreshto.net припомня, че Иван остави Вихра след цели 9 години любов и общо тяхно дете, за да се хвърли към Ирина Тенчева. Това толкова силно нарани тв водещата, че дълго време тя упорстваше да дава малката Ава на баща й да я вижда. В крайна сметка, след мъчителния развод, двамата са постигнали съгласие Иван да живее с детето си за по 4 дни през една седмица, което пак изглежда доста малко.

Ясно е, че докато съпродуцентът на "Къртицата" изживява толкова бурен романс с Ирина, Вихра ще страда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.