България Горещо Жълто Новини Спорт Шоубизнес

Трогателно: Боби Михайлов разплака Алисия с невероятен жест!

Боби Михайлов буквално разплака Алисия от умиление и радост!

Бъдещият свекър на певицата Алисия Боби Михайлов, не само не я мрази, но дори обратното – той я разплака с невероятен жест, който трогна до сълзи и сина му Ники Михайлов. От години вече жълтите вестници спекулират и лъжат, че Боби Михайлов и Алисия били в тежък конфликт, а таткото на Ники Михайлов дори му забранил да води в къщата му “такива развалени жени” като Алисия.

Оказа се, че в това няма нищо вярно, а Боби Михайлов страшно много харесва бъдещата невеста на сина си. Нещо повече – той покани Алисия и Ники Михайлов на семеен уикенд на вилата си, което безкрайно трогна и разчувства Алисия. Това разкриха дружки на певицата пред столичен ежедневник.

Алисия
Алисия трогната до сълзи от отношението на Боби Михайлов

Боби Михайлов се сближавал все повече с Алисия, тъй като с времето осъзнал, че тя е сериозна жена, на която може да се разчита и най-вече, че обича сина му от цялата си душа. За Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова това е най-святото качество, което бъдещата им снаха трябва да притежава.

“Алисия и Боби Михайлов стават все по-близки. Толкова, че самата тя сякаш не може да повярва. Всеки път обаче, когато Боби Михайлов й се усмихне и направи жест към нея, очите й засияват, а понякога в тях има и сълзи от щастие. Сега вече категорично може да се каже, че Алисия е напълно щастлива жена. А поканата за обща почивка с Ники Михайлов и семейството му, направо я разтопи”, разказват приятелки на певицата.

По всичко личи, че в най-скоро време Алисия и семейство Михайлови ще прекарат един буквално незабравим уикенд на семейната вила на Боби Михайлов, а кой знае – може пък след това и пътешествие зад граница да си устроят.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.