Трогателно: Боби Михайлов разплака Алисия с невероятен жест!

https://goreshto.net/novini/trogatelno-bobi-mihaylov-razplaka-alisiya-s-neveroyaten-zhest/49532 Goreshto.net
Трогателно: Боби Михайлов разплака Алисия с невероятен жест!

Боби Михайлов буквално разплака Алисия от умиление и радост!

Бъдещият свекър на певицата Алисия Боби Михайлов, не само не я мрази, но дори обратното - той я разплака с невероятен жест, който трогна до сълзи и сина му Ники Михайлов. От години вече жълтите вестници спекулират и лъжат, че Боби Михайлов и Алисия били в тежък конфликт, а таткото на Ники Михайлов дори му забранил да води в къщата му "такива развалени жени" като Алисия.

Оказа се, че в това няма нищо вярно, а Боби Михайлов страшно много харесва бъдещата невеста на сина си. Нещо повече - той покани Алисия и Ники Михайлов на семеен уикенд на вилата си, което безкрайно трогна и разчувства Алисия. Това разкриха дружки на певицата пред столичен ежедневник.

[caption id="attachment_5812" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия трогната до сълзи от отношението на Боби Михайлов[/caption]

Боби Михайлов се сближавал все повече с Алисия, тъй като с времето осъзнал, че тя е сериозна жена, на която може да се разчита и най-вече, че обича сина му от цялата си душа. За Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова това е най-святото качество, което бъдещата им снаха трябва да притежава.

"Алисия и Боби Михайлов стават все по-близки. Толкова, че самата тя сякаш не може да повярва. Всеки път обаче, когато Боби Михайлов й се усмихне и направи жест към нея, очите й засияват, а понякога в тях има и сълзи от щастие. Сега вече категорично може да се каже, че Алисия е напълно щастлива жена. А поканата за обща почивка с Ники Михайлов и семейството му, направо я разтопи", разказват приятелки на певицата.

По всичко личи, че в най-скоро време Алисия и семейство Михайлови ще прекарат един буквално незабравим уикенд на семейната вила на Боби Михайлов, а кой знае - може пък след това и пътешествие зад граница да си устроят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.