България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Ще се шашнете: Тази красавица е съперницата на Мика Стоичкова!

Този път Мика Стоичкова няма никакви шансове!

Мика Стоичкова безспорно е една от най-успелите и интелигентни млади звезди в България, а името й редовно вдига тиражите на таблоидите. Този път обаче тя няма никакви шансове, защото конкурентката й в битката за вниманието на рапъра Кристо, е неземно красива. Тя се казва Кристин Илиева и е модел – но модел в истинския смисъл на думата, а не просто торба тунинг, видя Goreshto.net.

Мика Стоичкова
Олеле, майко! Нито Мика, нито Николета предат пред Кристин

Кристин Илиева за момента стои далеч от медиите, а връзката й с Кристо бе оповестена от самия него чрез профила му във Фейсбук. Двамата са заедно отскоро, но любовта им очевидно е голяма – ако се съди по романтичните фотоси, към които скандалният и грубоват иначе рапър, никога е нямал склонност.

Припомняме, че преди броени дни столични медии излязоха с новината за “опасна близост” между Мика Стоичкова и Кристо, която бе опровергана категорично от снимковите доказателства в профилите на Кристо и очарователната Кристин Илиева.

Невероятната Кристин Илиева
Невероятната Кристин Илиева
Кристо със сигурност има отличен вкус!
Кристо със сигурност има отличен вкус!

Мика Стоичкова безспорно е чаровница и сладурана, но ако трябва да съдим реално, що се отнася до физически данни, съперницата й моментално я сваля в нокаут.

Ето ги влюбените Кристо и Кристин
Ето ги влюбените Кристо и Кристин
Кристин Илиева я чака голямо бъдеще
Кристин Илиева я чака голямо бъдеще

Хубавото в случая е, че нещата между Мика Стоичкова и Кристо са били още в зародиш, следователно щерката на Христо Стоичков няма да бъде твърде наранена или обидена, че Кристо е предпочел приказната Кристин Илиева пред нея.

С Кристо на плажа
С Кристо на плажа

А и смеем да предполагаме, че заигравката на Мика Стоичкова с Кристо не е нищо повече от начин тя да преодолее болката от раздялата с мъжа, когото наистина обичаше – актьора Иво Аръков.

Двамата си бяха лика прилика, а отношенията им вървяха блестящо, но явно така е било писано. Кой знае пък – може би след време Мика Стоичкова и Иво Аръков ще се съберат отново. Ако чувствата им се били наистина толкова силни.

А сега спираме с тях, за да се насладим на една наистина невероятна българска красавица! Николета, взимай си валериана, защото Кристин те удари в земята с трясък!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.