Честито! Искра Ангелова роди прекрасната Алиса

https://goreshto.net/novini/chestito-iskra-angelova-rodi-prekrasnata-alisa/49530 Goreshto.net
Честито! Искра Ангелова роди прекрасната Алиса

Искра Ангелова роди своята първа рожба и в момента се чувства като най-щастливата на света!

Най-прекрасната новина за една жена споходи Искра Ангелова. Водещата на "Нощни птици" вече е майка, съобщава ПИК. Искра е родила днес момиченце, което ще кръсти с името Алиса. Раждането е преминало успешно и в момента журналистката на БНТ се възстановява в софийска болница. Бебето е високо 49 см. и тежи 2.670 кг.

[caption id="attachment_5808" align="alignright" width="300"]Радостта на Искра Ангелова е огромна: Тя най-после има свое дете! Радостта на Искра Ангелова е огромна: Тя най-после има свое дете![/caption]

Искра Ангелова дълго време страдаше от самота и това е причината да стане майка чак на 41-годишна възраст. Бащата на бебето й се казва Венелин Пиперов и това е мъжът, който върна надеждата за щастие у тв водещата. Искра обаче не е от жените, които обичат да се говори за тях. Въпреки популярността й, за нейната бременност се разбра чак преди малко повече от два месеца, когато вече нямаше как да го крие.

Изненадващо или не, Искра Ангелова няма намерение да спира дотук с децата. Тя бе споделила наскоро, че след няколко години би желала да бъде отново бременна, защото този период от живота й й харесва много.

Goreshto.net честити бебето на Искра Ангелова и се надява това да бъде началото на едно сплотено и щастливо семейство!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.