България Горещо Жълто Новини

Диляна и Катерина решили на четири очи бъдещето на Асен Блатечки

Диляна Попова продължава да не се предава, Катерина обаче се отказва от Асен Блатечки!

Колко нагъл трябва да си, за да не почувстваш вина, че си разбил едно семейство?! Отговорът го намираме в Диляна Попова, която няма никакви сантименти, а напротив. Диляна и съпругата на Асен Блатечки са се срещнали, за да решат как да развалят омагьосания любовен триъгълник, съобщава “България днес”. На тази среща се е решило при коя трябва да остане Блатечки. Тъй като актьорът показа, че не може да реши сам, наложи се жените му да го направят.

Диляна и Катерина решиха заедно за Асен Блатечки
Диляна и Катерина решиха заедно за Асен Блатечки

И така, Асен Блатечки ще живее с Диляна Попова. Катерина Горанова се е оттеглила под предтекста, че болката й никога няма да бъде заличена и дори и да бъде с него, винаги ще помни какво е сторил той. От своя страна Диляна Попова пък не е изпитала и грам съчувствие, а веднага е приела отказването от битката на Катерина. Актрисата и манекенка даже не се е извинила на жената на Блатечки, смятайки че е в реда на нещата той да остане при тази, която обича, понеже била убедена, че обича именно нея.

Goreshto.net припомня, че Асен Блатечки заряза семейството си, за да върти любов с Диляна Попова. От тази любов се породи бременност и съвсем скоро актьорът ще стане баща за втори път.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.