Бомба: Съученици разкриха срамните тайни на Фики Стораро!

https://goreshto.net/novini/bomba-sauchenici-razkriha-sramnite-tayni-na-fiki-storaro/49526 Goreshto.net
Бомба: Съученици разкриха срамните тайни на Фики Стораро!

Съученици на Фики Стораро разказаха в детайли истината за него!

Съученици на Фики Стораро от музикалното училище в столицата разкриха тайната, която младият певец упорито пазеше за себе си. Както се знае обаче, нищо не остава скрито задълго - още повече ако си популярна личност, за каквато синът на Тони Стораро вече се води.

Оказа се, че прословутият абитуриентски бал на Фики Стораро всъщност изобщо не е трябвало да се състои. Защото на практика Фики Стораро не е завършил образованието си - не и сам! Дипломата на мургавия певец е купена от татко му, който обещал на училищното ръководство да дари средства за основния ремонт на школото, както и да брои 20 000 на ръка за "други нужди".

[caption id="attachment_5757" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро изобщо не е трябвало да бъде абитуриент! Момчето и да пише не знае...[/caption]

"Другите нужди" в случая се оказаха оценките на сина му Фики Стораро, който освен по физическо възпитание, бил надиплил двойка след двойка в дневника. Фики Стораро имал знания по математика, физика, история и география толкова, колкото сигурно има невръстната щерка на Николета Лозанова и Валери Божинов.

За малката Никол това, разбира се, е напълно нормално, но не е нормално Фики Стораро да не може да пише на български език, а да взима диплома за завършено средно образование. Това разкриха съучениците му, които признаха също, че рядко имали удоволствието да присъстват в една класна стая с него.

Защото Фики Стораро далеч повече предпочитал кафенетата около училището, отколкото самата сграда на просветата. Точно това била и причината татко Тони Стораро да няма друг избор, освен да се бръкне надълбоко и да извади пари, с които да купи дипломата на синковеца си.

Дотук нещата може и да се преглътнат някак. Потресаващото за съучениците на Фики Стораро обаче е, че Тони Стораро категорично решил да го уреди в Консерваторията. При положение, че Фики не знае и една нота.

"Какво толкова?! Нали има глас?! Всичко останало не е важно", изцепил се Тони Стораро, гарантирайки, че синът му Фики Стораро ще излезе от Консерваторията с "висшо".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.