Скандал и болка в едно: Слави Трифонов довърши Ели Гигова

https://goreshto.net/balgariya/skandal-i-bolka-v-edno-slavi-trifonov-dovarshi-eli-gigova/49525 Goreshto.net
Скандал и болка в едно: Слави Трифонов довърши Ели Гигова

Слави Трифонов не се спира пред нищо! Шоуменът нарани жестоко Ели Гигова!

Както Goreshto.net ви информира наскоро, Ели Гигова не се намира в най-добрите си дни. Хубавицата е вечно усмихната в ефира на БНТ, но всъщност така се опитва да скрие своята огромна тъга и болка от липсата на мъж в живота си. Слави Трифонов обаче не е човек, който се съобразява с околните. Шоуменът направо довърши тв водещата с брутални шеги и подигравки в своето предаване, пише ПИК.

[caption id="attachment_5759" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не прояви и капка човечност към Ели Гигова Слави Трифонов не прояви и капка човечност към Ели Гигова[/caption]

Така изведнъж животът на Ели Гигова се превръща в кошмар. От една страна в личен план нещата никак не вървят, защото е на 32 години, но още е необвързана. Както тя сподели за Story, в момента се е посветила само на кариерата си. Тази кариера  обаче също не изглежда цветуща, тъй като мненията на зрителите за некадърността като футболен анализатор на Гигова стават все повече.

"Ясно е, че от футбол и понятие си няма. Постоянно вади разни статистики от интернет, но само с това не става. Най-малкото трябва да познаваш правилата." - коментира един от футболните запалянковци и зрители на БНТ.

Ели Гигова натрупа доста негативи към себе си, но истината е, че тя е сложена за Световното с ясна цел, а именно да радва мъжката част от феновете, която е доста по-многобройна по принцип. По този начин рейтингът на телевизията се вдига, въпреки очевидната некадърност на Гигова.

"Шоуто на Слави" обаче също се гледа от много хора и гаврите с Ели оказват влияние върху общественото мнение. Затова хубавицата в момента е едновременно наранена и бясна на Слави Трифонов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.