Със сълзи на очи, Иво Аръков към Мика Стоичкова: За мен ти си мъртва

https://goreshto.net/novini/sas-salzi-na-ochi-ivo-arakov-kam-mika-stoichkova-za-men-ti-si-martva/49524 Goreshto.net
Със сълзи на очи, Иво Аръков към Мика Стоичкова: За мен ти си мъртва

Иво Аръков е съсипан от случилото се с Мика Стоичкова!

"За мен ти си мъртва. Прави каквото щеш, живей си живота и повече никога не ми се обаждай. Ти реши краят да бъде такъв. Аз исках нещо съвършено различно, но не се получи. Жалко е да приключваме по такъв начин, но понякога човек няма избор." - са думите, които Иво Аръков е изпратил под формата на смс на Мика Стоичкова.

[caption id="attachment_5749" align="alignright" width="300"]Иво Аръков е съсипан заради Мика Стоичкова Иво Аръков е съсипан заради Мика Стоичкова[/caption]

Двамата се разделиха още преди седмици, но едва сега излезе наяве истинската причина. А тя е болезнена за актьора, който е узнал за намеренията на Мика към рапъра Кристо. Още докато Стоичкова била с Иво, тя допускала ухажвания от друг мъж и била на ръба на изневярата, научи Goreshto.net. Аръков е научил това и огорчен е прекратил любовните си отношения, защото е сметнал за унизително приятелката му да се заглежда по други мъже.

В момента Мика Стоичкова действително излиза с Кристо, твърди ПИК. След като Иво Аръков я остави, тя не показа никаква мъка, а напротив. Това говори, че чувствата й към актьора не са били така силни, както се говореше дълго време. Иво обаче, противно на очакванията, явно наистина е бил влюбен в щерката на Камата. Докато е писал този смс, той е плакал, твърдят слуховете, породили се от негови приятели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.