Бесният Максим Стависки: Ще се разправям лично с Васко

https://goreshto.net/novini/besniyat-maksim-staviski-shte-se-razpravyam-lichno-s-vasko/49521 Goreshto.net
Бесният Максим Стависки: Ще се разправям лично с Васко

Максим Стависки смята да брани честта си и да накаже Васко Василев заради това, че е дръзнал да ухажва Албена Денкова!

Максим Стависки ще се бори докрай за своята любима Албена Денкова, научи Goreshto.net. Руснакът хванал първия полет за България, когато узнал за забежките на жена си с известния наш цигулар Васко Василев. Максим направо побеснял от ревност и смятал за недопустимо да му слагат рога по такъв начин.

"Ще се разправям лично с Васко. Много го уважавах като музикант, но не е достойно да ухажваш обвързана жена. Искам си семейството и ще се боря за него." - е споделил Максим пред приятели малко преди да потегли към България.

[caption id="attachment_5734" align="alignright" width="300"]Максим Стависки е бесен на Васко Василев Максим Стависки е бесен на Васко Василев[/caption]

Всъщност обаче Максим Стависки доста удобно пропуска причината, поради която Албена реши да му измени и прие да излиза с Васко. Максим многократно се подигра със съпругата си и накрая тя просто не издържа. Докато Денкова участваше в Dancing Stars, руснакът се развихряше с най-различни хубавици в родината си, което не остана скрито и за Албена.

В момента Максим Стависки се опитвал да издири Денкова и Василев, тъй като те били извън столицата и се радвали на лятна почивка край Черноморието ни, твърдят слуховете. Стависки се сети, че е семеен чак след появата на друг мъж. Шансовете Албена да му прости са доста малки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.