България Горещо Здраве и диети Новини Спорт Шоубизнес

Безотказни резултати: Вижте как отслабва Илиана Раева!

Илиана Раева може да се похвали с красиво тяло, макар и на възраст!

Макар и на средна възраст Илиана Раева може да се похвали с прекрасно тяло и да постави в малкия си джоб дори много от днешните ученички, камо ли връстниците си. Съпругата на Наско Сираков винаги изглежда добре и е поддържана, което дава повод за възхищение у околните.

Красотата обаче не е даденост и си иска своето – в това е убедена и самата Илиана Раева, която отлично знае как точно да отслабва и с лекота да сваля от себе си натрупаните през есента и зимата килца. Със сигурност Илиана Раева не е от жените, които си позволяват драстично напълняване, с което да се борят после месеци наред. Но и на нея като на всеки друг, се случва да се поотпусне.

Илиана Раева
Илиана Раева поддържа успешно красивата си фигура

“Далеч не съм перфектна. Често пъти посягам към любимите си шоколади, крем карамел, сладолед с карамел или вълшебното свинско със зеле. Но много бързо успявам да прекратя това отпускане, което трае не повече от 2-3 дни, особено през почивките и празниците. След това бързо свалям килограмите, но не с точно определени диети, в които не вярвам, а просто с повече спорт и най-вече глад”, разкрива Илиана Раева.

Илиана Раева споделя, че тайната на успешното отслабване е след всяко хранене да оставаш поне мъничко гладен. Разбира се, не да ти стърже стомахът и да гледаш като озверял към хладилника, но в корема ти трябва да има още свободно място.

“Не е правилно да се натъпчеш така, че да не можеш да дишаш. Яжте, не пропускайте хранене, но яжте по съвсем малко – сякаш сте в гурме ресторант! Преди всяко хранене е добре да се изпива по чаша много топла вода, която едно, че притъпява апетита, а друго, че помага за по-бързото разграждане на мазнините. И особено през лятото се стремете да наблягате на суровите храни – повече салати, зеленчуци и рибни продукти, както и меса, но само телешко, пилешко и пуешко. Само след месец резултатите ще са гарантирани”, уверява Илиана Раева като не веднъж е споделяла за опита си с познати и приятели.

Най-важното за нея обаче си остава спортът, без който дори вълчият глад ще е напълно безсмислен, а резултатите по-скоро плачевни, отколкото похвални.

Коментари чрез Facebook

коментара