България Горещо Здраве и диети Новини

Чудо: Тази диета сваля 4 сантиметра от бедрата за 2 седмици!

С тази невероятна диета гарантирано отслабваме в бедрата!

Лято е. Времето за море и плаж наближава, а много от нас още не са постигнали фигурата, която да им позволи спокойно да се вмъкнат в банските. Проблемът при повечето жени е ясен – мазнините се лепят основно по бедрата и ханша, а гледката далеч не е сред красивите.

Тази диета обаче ни гарантира отслабване точно в областта на бедрата, а и не само това. С нея смъкваме цели 4 сантиметра от бедрата само за две седмици. След 14 дни, ако спазваме диетата точно, сами ще се уверим, че сме се сдобили не само с по-фини бедра, но и с намалена обиколка на ханша, за която толкова много мечтаем.

Невероятната диета гарантира по-слаби и красиви бедра
Невероятната диета гарантира по-слаби и красиви бедра

Хубавото при тази уникална диета е, че се спазва само четири дни в седмицата – от понеделник до четвъртък включително. Пред останалите три дни можем да си позволим по-свободен режим, но разбира се, не бива да забравяме, че трябва да избягваме храните, които са снабдени с много захари и мазнини.

Хляб също може да се консумира, но най-много по две филийки дневно и то препечени. Прекрасно е, че тази диета става отлично и за мъже, които са се сдобили с типичното бирено коремче след редовните веселби на маса с приятели.

Ето примерното меню от диетата за 4-те дни
Ето примерното меню от диетата за 4-те дни

Диетата за сваляне на сантиметри от бедрата е уникална още с това, че не лишава организма от нито едно полезно за здравето вещество или витамин, а ни дава наистина здравословно и разнообразно хранене.

Опитайте и няма да съжалявате!
Опитайте и няма да съжалявате!

Тази диета, или хранителен режим, е изпитана от стотици жени в Европа и видимо е доказала ефективността си, дори и след проучване от специалисти диетолози.

Коментари чрез Facebook

коментара