Абсурдна версия за убийството на Алекс от Поморие вбеси родителите й!

https://goreshto.net/novini/absurdna-versiya-za-ubiystvoto-na-aleks-ot-pomorie-vbesi-roditelite-y/49517 Goreshto.net
Абсурдна версия за убийството на Алекс от Поморие вбеси родителите й!

Атанаска се опитва да се измъкне по нелеп начин за убийството на малката Алекс от Поморие!

Убийцата Атанаска смени плочата по нелеп начин. След като се бе признала за виновна по делото за убийството на малката Алекс от Поморие, сега Атанаска пледира невинна. Обвиняемата е измислила абсурдна версия, според която семеен приятел на родителите на детето е убил Александра. Той дошъл в дома на Атанаска с трупа на ръце и я заставил да поеме вината. Нарочно сложил ръцете на Атанаска върху тиксото, за да бъдат нейните отпечатъци там и после я насилил с цел да я сплаши и да мълчи.

[caption id="attachment_5700" align="alignright" width="300"]Алекс от Поморие си отиде, но цяла България иска възмездие! Алекс от Поморие си отиде, но цяла България иска възмездие![/caption]

Всичко това обаче изглежда като безумие и родителите на Алекс от Поморие са направо бесни от тази нова версия на обвиняемата. Досега те бяха сигурни, че тя ще лежи в затвора, тъй като си бе признала вината, но новите й показания отварят отново делото.

"Абсурдно е. Ясно е, че се опитва да се измъкне, но думите й са нелепи. Няма такъв човек, какъвто описва тя. За всички е ясно, че тя е убила Алекс и заслужава до живот да гние зад решетките." - коментира един от познатите на семейството.

Действително във версията на Атанаска има много пробойни като обажданията от нейния телефон на бащата, в които е звучал женски глас, искащ откуп. Тя твърди, че досега не е казвала истината, защото убиецът я бил заплашил, че ще я убие, ако проговори, както и сестрите й. Не е ясно защо обаче сега е решила да говори.

Родителите на Алекс от Поморие имат всички основания да са бесни. Не стига, че Атанаска уби по жесток начин детето им, а сега реши и да се измъква.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.