България Жълто Новини

Красимир Попов: Асене, ще те смачкам от бой!

Красимир Попов заплаши Асен Блатечки, че ако не вземе решение най-после, ще го спука от бой!

Диляна Попова получи огромна подкрепа и защита от своя баща. Красимир Попов открито заплашил Асен Блатечки, че ако продължава да разплаква щерка му, ще си има работа с него и не просто работа, а ще изяде голям бой. Причината е, че актьорът още не е взел решение дали да остане при Диляна и двамата да отглеждат заедно детето си или да се върне при съпругата си Катерина.

Какво ще се случи между Диляна и Асен?
Какво ще се случи между Диляна и Асен?

“В момента Дидка плаче всеки ден. В това й състояние всяко нещо много я травмира. Той така и не каза с коя жена смята да живее, което не е мъжко поведение. Казал съм му, че ще го набия, ако продължава да разплаква дъщеря ми. Или да се ожени за нея, или пък да се маха. Няма да търпя повече това му поведение.” – е коментирал Красимир Попов пред свои близки.

Goreshto.net припомня, че отношенията на Диляна Попова с Асен Блатечки се усложниха след нейното забременяване. Тогава малко странно двамата се отчуждиха, като дори се появиха слухове, че актьорът се е върнал при жена си. Оказва се обаче, че той все още се лута между двете, което направо вбесява Красимир Попов.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.