Кличко: Да съм щастлив? Това е меко казано!

https://goreshto.net/novini/klichko-da-sam-shtastliv-tova-e-meko-kazano/49513 Goreshto.net
Кличко: Да съм щастлив? Това е меко казано!

Кличко призна колко много щастие съдържа в себе си през последните месеци!

Макар да наближава много тежкия мач с Кубрат Пулев, настроението на Владимир Кличко е повече от добро, защото в личен план щастието за него е огромно. Украинецът разкри за родните си медии, че досега никога не е изпитвал такава радост и че е на седмото небе, научи Goreshto.net. Причината, разбира се, е бременността на неговата любима Хейдън Пенетиър.

[caption id="attachment_5674" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко иска цял живот да сграбчва любимата си така Владимир Кличко иска цял живот да сграбчва любимата си така[/caption]

"Не мога да кажа, че съм щастлив, защото това е прекалено меко казано за това, което изпитвам в момента. Чувствам се като най-специалният човек сега. Грешка. Жена ми е най-специалният човек, все пак носи най-специалното бебе. Аз съм на втори план." - споделя с усмивка Кличко.

През години боксьорът имаше сериозни проблеми с обвързването, но именно Пенетиър успя да укроти световния шампион. Сега той е просто един щастлив бъдещ татко и славата му на купонджия е в миналото. В това отношение Кличко изпревари Кобрата, който все още не е забременил Андреа и даже не е определил датата на сватбата им. Влад обаче желае да сложи халката преди раждането на бебето му и най-вероятно след мача с българина след два месеца ще се ожени за Хейдън.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.