Слави Трифонов окончателно довърши Николета "ТЪПОТО"!

https://goreshto.net/novini/slavi-trifonov-okonchatelno-dovarshi-nikoleta-tapoto/49512 Goreshto.net
Слави Трифонов окончателно довърши Николета "ТЪПОТО"!

Николета Лозанова съсипана и разярена от отношението на Слави Трифонов!

Чудовищна бомба избухна в светския елит на столицата днес, когато гръмна новината, че Слави Трифонов окончателно довърши Николета Лозанова. Претенциите и самочувствието на самопровъзгласилата се "звезда" са на път да се сринат под кота нула след урока, който тя получи от Дългия. Това разкриха източници от Би Ти Ви.

Припомняме, че само преди ден Николета Лозанова с ужас установи, че от есента остава без работа, тъй като ТВ7 категорично изхвърля предаването й "Поверително от NL" от ефир. Убедена във "възможностите" си на водеща, които май са видими само и единствено за нея и може би за Валери Божинов, Николета Лозанова разнесе слуха, че не й пука от уволнението, защото щяла да помоли за работа Слави Трифонов.

[caption id="attachment_5668" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов даде страхотен урок на Николета Лозанова[/caption]

Николета била убедена, че щом Слави Трифонов е работил с хора като Венета Харизанова, Сашка Васева, че дори и Антония Петрова, то ще даде работа и на нея. Тя се точила за рубрика в "Шоуто на Слави" или поне някакъв отделен проект в Би Ти Ви.

Какво било вцепенението на Слави Трифонов обаче, като научил от свои служители, че Николета Лозанова щяла да работи с него?! Първата реакция на шоумена била да избухне в несдържан кикот, след което да заяви, че в шоуто му само "Николета Тъпото" липсва.

"Това да не е мисионерство?! Да прибираме всички уволнени от улицата?! И казвам всички, а не водещи, защото думата водещ има малко по-различно значение, отколкото й придават напоследък. Едни силиконови дини не те правят водещ", разкриват реакцията на Слави Трифонов служители от телевизията, които вече си предават от уста на уста за мераците на Николета "Тъпото" - прякорът й, разбира се, е създаден далеч преди Слави Трифонов да го употреби.

След като е дочула за реакцията на Слави Трифонов и компания, и осъзнала, че шансовете й в Би Ти Ви са по-малки от нула, Николета Лозанова със сигурност се е взривила, коментират хора от светския елит. Може пък този път това да й послужи за урок, току-виж осъзнала най-после реалността.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.