Велик Погба спаси Франция от Нигерия /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/velik-pogba-spasi-franciya-ot-nigeriya-video/49511 Goreshto.net
Велик Погба спаси Франция от Нигерия /ВИДЕО/

Франция надделя над Нигерия на Мондиал 2014 и вече е четвъртфиналист

Съставът на Франция не показа нещо съществено в осминафиналния сблъсък срещу  Нигерия, но успя да излъже съперника си с две късни попадения и вече е на четвъртфинал на Мондиал 2014, видя Goreshto.net.

Първата част бе по-равностойна, но отново съдийството прикова вниманието, след като главният рефер зачете сигнала на помощника си и отмени спорно попадение на Еменике в 19-та мин. Повторенията на ситуацията не убедиха напълно, че нигерийският играч е бил в засада.

[caption id="attachment_5662" align="alignright" width="300"]Пол Погба спаси Франция и елиминира Нигерия от Мондиал 2014 Пол Погба спаси Франция и елиминира Нигерия от Мондиал 2014[/caption]

След почивката най-после дойде мигът на Пол Погба на това Световно първенство. Халфът на Юве се разписа с глава в 79-та мин., възползвайки се от грешка на стража на Нигерия. В последните секунди Джоузеф Йобо се разписа в собствената врата и така Франция спечели с 2:0.

"Петлите" вече чакат следващия си опонент на Мондиал 2014. Очакванията са, че това ще бъде Германия, чийто тим показва доста стабилен футбол до този момент и се предполага, че няма да срещне трудности срещу Алжир. Все пак обаче футболът не може да се предскаже. По принцип Франция има страшни комплекси от Германия, след като през 80-те години на два пъти отпадна от немците (тогава ФРГ) по най-драматичния начин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.