България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Сензация: Цветелина Янева извая уникално тяло с тази диета!

Цветелина Янева бе приятно пухкава в началото на кариерата си, а сега е неотразима!

Гласовитата и красива певица Цветелина Янева става все по-хубава с всеки изминал ден. Макар че винаги се е гордяла с лице като на порцеланова кукла, Цветелина Янева бе видимо пухкава в началото на кариерата си. Това й отиваше, но тя упорито бе решила да отслабне. И успя!

Цветелина Янева
Цветелина Янева се превърна в ултра гореща жена, благодарение на тази диета

Цветелина Янева свали всичките си излишни килограми и към момента се радва на уникално тяло, придобито с много воля и сензационна диета. С тази наистина революционна диета Цветелина Янева се прости с над 10 излишни килограма, а феновете й не могат да й се нагледат.

Самата Цветелина Янева сподели тайната си диета, която не е нито тежка, нито врезна за здравето. Напротив – тя допринася за правилното горене на мазнини, без да ни лишава от необходимите за здравето ни вещества и храни. Единственото, което се консумира наистина в минимално количество, са въглехидратите.

В диетата си, Цветелина Янева категорично избягва сладките и тестени храни, а изобщо не се и докосва до газирани напитки или ястията във веригите за бързо хранене. За сметка на това пък може да си хапва зеленчуци в големи количества, млечни продукти, както и меса като пилешко, телешко и риба.

Ето я диетата на Цветелина Янева по дни!
Ето я диетата на Цветелина Янева по дни!

Омлетите са чудесно начало на деня при диетата на Цветелина Янева, а полезният и незаменим за организма ни зехтин също присъства свободно в нея като е дори задължителна добавка към всички видове салати.

Цвети гарантира за резултата
Цвети гарантира за резултата

“Тази диета е наистина превъзходна, защото успяваш да свалиш килограми, без да гладуваш и после да си ги връщаш с “лихвите”. Полезна е, защото освен от въглехидратите, не се отказваш от ценните за здравето вещества. А съчетана с редовни упражнения и тренировки, резултатите са направо убийствени”, признава категорично хубавата Цветелина Янева.

Вижте нейната уникална диета стъпка по стъпка в снимките и ако искате опитайте. Няма нищо за губене, но пък може да спечелите тяло като на Цветелина Янева!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.