Най-голямото щастие на Николета Лозанова трогна всички /ФОТО/

https://goreshto.net/novini/nay-golyamoto-shtastie-na-nikoleta-lozanova-trogna-vsichki-foto/49504 Goreshto.net
Най-голямото щастие на Николета Лозанова трогна всички /ФОТО/

Николета Лозанова отново показа колко много е щастлива в своя живот!

Трогателните излеяния на Николета Лозанова във Facebook продължават. Само преди минути Ники публикува в мрежата фото-рисунка на Валери Божинов с малката Никол, видя Goreshto.net. Анонсът към него гласи, че така изглежда щастието. Николета за пореден път демонстрира пред цяла България колко много обича семейството си, което е мило и трогва нейните фенове.

[caption id="attachment_5614" align="alignright" width="300"]Ето това бе обявено от Николета Лозанова за най-голямото щастие в живота Ето това бе обявено от Николета Лозанова за най-голямото щастие в живота[/caption]

"Каква магия! Това е истинското щастие, истинската любов. Децата са най-хубавото нещо в този свят. Стига да виждаме усмивките на нашите деца, всичко изглежда прекрасно в живота." - гласи един от коментарите под фотото, чийто автор е италианска приятелка на Николета Лозанова, явно от времето на Божинов в италианския футбол.

Никол е слънцето в живота на семейство Божинови и именно тя сплотява Ники и Валери най-много. Водещата на "Поверително" многократно е повтаряла, че всичко друго в живота може да изгуби, но това щастие с Божинов и детенцето й е безценно и само то й дава сили всеки ден.

Засега Николета Лозанова не е дала официално информация дали възнамерява да дари Никол със сестриче или братче, но се очаква това да се случи в скоро време.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.