Безотказно: Отслабваме с 6 килограма чрез най-новия балансиран режим!

https://goreshto.net/novini/bezotkazno-otslabvame-s-6-kilograma-chrez-nay-noviya-balansiran-rezhim/49502 Goreshto.net
Безотказно: Отслабваме с 6 килограма чрез най-новия балансиран режим!

Този режим е ефективен точно, защото е балансиран и полезен!

Кой не иска да се раздели с няколко килограма и особено през лятото?! Специалисти в две сфери - тази на здравето и астрологията, разработиха нов и изключително балансиран режим за сваляне на килограми и отслабване. Чрез него може да се простим с 6 килограма в рамките на 10 дни, като разбира се, трябва да спазваме точните инструкции.

Този хранителен режим е полезен за организма ни и не вреди на здравето ни, както правят повечето от т.нар. "чудодейни диети". Просто трябва да следим какво е разрешено да консумираме във всеки един от дните на седмицата, който е свързан с определена планета от Слънчевата система.

[caption id="attachment_5600" align="alignright" width="300"]хранителен режим Този хранителен режим е балансиран и страшно ефективен[/caption]

Всички отлично знаят, че Луната например, въздейства пряко върху теглото ни, а фазите й определят възможно ли е да свалим килограми или не. Същото е влиянието на отделните планети върху режима ни на хранене.

Според въпросния хранителен режим, в понеделник трябва да се стремим да приемаме храни, богати на вода като тикви, краставици, диня и други, защото се влияе точно от Луната. Вторник е на горещия Марс, затова плодове като ананас и манго ще свършат отлична работа.

[caption id="attachment_5601" align="aligncenter" width="300"]Вижте го нагледно тук! Вижте го нагледно тук![/caption]

В сряда може да хапваме всичко, защото сме подвластни на планетата Меркурий, който позволява малко разточителство, но в умерени количества. За сметка на това Юпитер, който владее четвъртъка, ни насочва към цитрусови плодове като лимони и портокали, но и банани и моркови - изобщо храни в оранжев цвят.

Петък освен, че е ден на майстора, позволява разнообразно хапване, заради влиянието на Меркурий, а малко по-мазна и калорична храна може да си позволим в събота, заради деня на Сатурн.

Месо, зеленчуци и млечни продукти трябва да присъстват на масата ни в неделя. Другото задължително правило е да не забравяме спорта, с когото да съчетаваме диетата всеки ден или минимум 5 пъти в седмицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.