Жалка, но честна Германия с нов успех на Мондиал 2014 /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/zhalka-no-chestna-germaniya-s-nov-uspeh-na-mondial-2014-video/49501 Goreshto.net
Жалка, но честна Германия с нов успех на Мондиал 2014 /ВИДЕО/

Германия демонстрира феърплей, но не и качествен футбол в последната си среща от групата фаза на Мондиал 2014

Опасенията за уговорка между Германия и САЩ на Мондиал 2014 не се оправдаха и Бундестимът показа, че играе честно, печелейки с 1:0, видя Goreshto.net.

Германия обаче показа не особено качествен футбол и разочарова привържениците си. Единственият гол падна в 55-та мин. и бе дело на Томас Мюлер, който така успя да изравни Неймар и Меси в битката за голмайсторския приз. Йоаким Льов обаче направи за пореден път груби грешки в титулярния състав. Месут Йозил отново започна от самото начало, въпреки кошмарното си представяне в предишните две срещи.

[caption id="attachment_5592" align="alignright" width="300"]Германия приключи като лидер в групата, но не убеди, че заслужава да стане световен шампион Германия приключи като лидер в групата, но не убеди, че заслужава да стане световен шампион[/caption]

Така Германия завърши на върха в групата с актив от 7 точки. Макар че загуби, САЩ също се класира за осминафиналната фаза с 4 точки. Толкова има и Португалия, която надделя над Гана с 2:1, но по-лошата голова разлика изхвърли тима на Кристиано Роналдо от Мондиала.

Льов все пак направи две промени в титулярния състав, включвайки в него Бастиан Швайнщайгер и Лукас Подолски, но това не се оказа достатъчно за красива игра на тима му.

Германия и САЩ очакват своите съперници измежду Русия, Южна Корея, Белгия и Алжир.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.