България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Николета се разплака! Вижте годежния пръстен на Алисия! (СНИМКИ)

Свърши се! Николета Лозанова е категорично размазана от Алисия!

Умните хора винаги са твърдели, че отмъщението е десерт, който обаче се сервира студен. Много правилно! Търпение му е майката и който го има, накрая има всичко. Точно това доказа и трънът в очите на Николета Лозанова – Алисия, която изигра картите си перфектно.

Години наред Алисия търпеше подигравките и униженията на Николета Лозанова, която избълва стотици бълвочи във Фейсбук. А откакто тръгна предаването й “Поверително от NL”, не минава почти епизод, в която да не жегне Алисия за щяло или нещяло.

Алисия
Алисия сервира невероятното си отмъщение на Николета

Е, свърши се! По-скоро свърши унижението за Алисия, за да започне ада за Николета Лозанова. Със сигурност жената на Валери Божинов се е разплакала от яд, когато е видяла съперницата си Алисия да мери годежни пръстени в известен столичен бижутериен магазин.

Със сигурност може да твърдим, че Алисия има вкус, както сами ще се убедите от снимките. Да, Алисия и Ники Михайлов най-накрая са решили да сключат брак и да наврат в миша дупка надутите изкуствени кукли като Николета Лозанова.

Алисия в магазина за бижута

Вчера унижение от Иван Ласкин, днес злоба заради щастието на Алисия – на Николета Лозанова май доста й се събра, коментират фенове на Алисия. В страницата на певицата във Фейсбук заваляха поздрави и пожелания от стотици фенове, щастливи за любимците си Алисия и Ники Михайлов, пише Хотарена.нет.

Един от тези пръстени стана годежният на Алисия - изборът бе труден!
Един от тези пръстени стана годежният на Алисия – изборът бе труден!

Вероятно съвсем скоро ще разберем и кога ще бъде датата на сватбата, при положение, че годежният пръстен е вече налице. Да видим сега какво ще излъчва Николета Лозанова в следващото с предаване и дали няма да й поставят заместничка, заради неистовото заекване, което може да я обземе?!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Тъпи ли сте или просто така си изглеждате ???
    Че коя жена сама си избира годежния пръстен ???

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.