О, какъв Меси! /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/o-kakav-mesi-video/49499 Goreshto.net
О, какъв Меси! /ВИДЕО/

Великият Лионел Меси направи поредното си шоу! Мондиал 2014 вече има своя крал!

Уникален Лео Меси напомни за най-добрите си дни при победата на Аржентина над тима на Нигерия с 3:2, видя Goreshto.net.

Двубоят от Мондиал 2014 стартира шеметно. Меси се разписа още в 3-та мин., но в следващата Ахмед Муса изравни. В 45-та мин. Лионел Меси отново избухна, този път с брилянтно изпълнение на фаул. Втората част обаче започна страховито и Нигерия пак изравни чрез Ахмед Муса. Само след 2 минути обаче Маркос Роко даде успеха в ръцете на Аржентина.

[caption id="attachment_5577" align="alignright" width="300"]Лионел Меси се превърна във футболния крал на Мондиал 2014 Лионел Меси се превърна във футболния крал на Мондиал 2014[/caption]

Другият мач от тази група приключи с исторически успех на тима на Босна и Херцеговина с 3:1 над Иран, което класира Нигерия за осминафиналите с актив от 4 точки. Аржентина е лидерът на "F" група с 9 точки. "Гаучосите" и африканският състав очакват съперниците си измежду Франция, Еквадор, Хондурас и Швейцария.

Геният на Лионел Меси най-после блесна на Световно първенство. Досега той имаше едва едно попадение на Мондиал, реализирано през 2006 година. На настоящия турнир обаче Меси вече има 4 гола и даде заявка за голмайсторския приз. В Аржентина вече говорят, че Мондиал 2014 си има своя нов футболен крал и това е именно Лео Меси.

Argentina vs Nigeria 3-2 by surgeengineering

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.