Разкри тайната: Чаровната Мария Игнатова вае тяло с диетата на Протасов!

https://goreshto.net/novini/razkri-taynata-charovnata-mariya-ignatova-vae-tyalo-s-dietata-na-protasov/49496 Goreshto.net
Разкри тайната: Чаровната Мария Игнатова вае тяло с диетата на Протасов!

Красивата водеща Мария Игнатова не изневерява на диетата, от която има най-голям видим ефект!

Най-сетне е разкрита тайната за перфектното тяло на чаровната водеща и половинка на Димитър Рачков - Мария Игнатова. Вечно усмихнатата Мария Игнатова, която е пленила сърцата на милиони българи, изглежда винаги зашеметяващо и в страхотна форма.

Днес обаче стана ясно, че енергията, красотата и тонуса на Мария Игнатова не се дължат само на ген, а и на здравословен начин на живот, спазван от водещата. Мария Игнатова не изневерява на единствения хранителен режим, от който е видяла бърз и най-вече траен резултат, и го прилага винаги, когато почувства, че наддава - макар и само с няколко килограма.

[caption id="attachment_5556" align="alignright" width="215"]Мария Игнатова Мария Игнатова поддържа формата си с уникалната диета на Протасов[/caption]

Тайната на красотата на Мария Игнатова се нарича диета на Протасов и е уникална по своето съдържание и изпълнение. Най-важното при нея е, че човек никога не остава гладен, което е изключително полезно и от огромно значение. Диетата на Протасов се спазва точно 5 седмици, през които консумираме различни видове храни, но в строг порядък.

През първите 2 седмици менюто на Мария Игнатова се състои единствено от пресни зеленчуци и млечни продукти, сред които всички видове сирена и кисели млека с масленост до 5 процента. Плодове не са разрешени, но ако наистина изпитате нужда от тях, може да си позволите 3 зелени ябълки, но не всеки ден. Пие се поне 2 литра вода ежедневно.

Зеленчуците и млечните продукти може да се комбинират в избраните от вас начини, а количествата също са по ваш избор. Любимото на Мария Игнатова е да експериментира с големи и свежи салати с билки и няколко вида сирена.

[caption id="attachment_5557" align="aligncenter" width="300"]Ето и повече за самата диета на Протасов Ето и повече за самата диета на Протасов[/caption]

След края на втората седмица идва наистина добрият момент, в който към менюто ни се присъединяват и по едно парче месо, пиле или риба на ден. Тогава обаче консумацията на млечни продукти трябва малко да се намали, в зависимост какво сме решили да присъства на трапезата ни за съответното хранене.

С тази диета Мария Игнатова признава, че идеално оптимизира обмяната на веществата в организма си и гори мазнини повече от всеки друг хранителен режим.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.