България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Много страшно: Това сполетя Венета Райкова!

Случилото се с Венета Райкова сериозно притесни съпруга и семейството й!

Семейството и съпругът на Венета Райкова – Тишо, не са на себе си от притеснение. Те се страхуват много за водещата на “Горещо”, с която се случи нещо наистина лошо. Един поглед върху Венета Райкова е достатъчен, за да се разбере, че с нея нещата не са наред и че здравето й е сериозно застрашено.

Венета Райкова
Венета Райкова я грози огромна опасност, здравето й е застрашено

Истината е, че Венета Райкова се е заразила от манията и болестта на певици като Преслава и Галена, и се е подложила на категорично вредна за организма диета, при която основното е гладуването. Това разкриха близки на Венета Райкова, шокирани от последните си срещи с нея.

Както сами може да видите, краката на Венета Райкова вече не приличат на нищо друго, освен на голи кокали, което си е направо страшно. Това личи още по-фрапиращо сега, когато е лято и водещата ходи с потници и къси поли или панталонки. От ръцете й също не е останало нищо, а през потника се подават израстъци, по-подходящи за умрели от глад жители на Сомалия.

Краката на Венета Райкова са ужасяващи - останали са само кокали
Краката на Венета Райкова са ужасяващи – останали са само кокали

Семейството на Венета Райкова е ужасено от случващото се с нея, защото самата тя изобщо не осъзнавала опасността на положението и постоянно смятала, че има още какво да сваля.

А тези израстъчета ръце на 40-годишна жена ли са?!
А тези израстъчета ръце на 40-годишна жена ли са?!

“Това е страшно опасно, защото Венета продължава да се има за закръглена. Така започват едни от най-свирепите болести като анорексията, които неведнъж са завършвали дори с летален край. Но докато самият човек не осъзнае проблема си, няма как да му се помогне, ако ще й целият свят да му говори и обяснява”, коментират близки приятелки на Венета Райкова.

А докато всички около нея се тревожат, Венета Райкова преспокойно публикува свои снимки във Фейсбук, на които демонстрира с явна гордост фигурата си, приличаща на скелет. Докъде ли ще я доведе всичко това?!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.