Горещо: Страхотна промяна във фолк дивата Ваня омая българите /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/goreshto-strahotna-promyana-vav-folk-divata-vanya-omaya-balgarite-snimki/49494 Goreshto.net
Горещо: Страхотна промяна във фолк дивата Ваня омая българите /СНИМКИ/

Ваня накара българите да мечтаят за нея с нова визия!

Изключително положителна промняна относно външния си вид предприе фолк певицата Ваня. Разбира се, при нея от промяна нужда нямаше, тъй като и преди всеки мъж я желаеше, но сега тя направо ги подлудява. Ваня реши да скъси своята коса, но го направи по много стилен начин. Ако питате някой господин какви дами предпочита, той ще каже "с дълга коса". Такова е мнението на повечето мъже, но уникалното в случая е, че Ваня го преобръша изцяло.

[caption id="attachment_5535" align="alignright" width="300"]Ваня преди и сега Ваня преди и сега[/caption]

Новата прическа на фолк дивата на "Ара мюзик" накара всичките й фенове да се надпреварват да я поздравяват. Много младежи вече отправиха някои неприлични предложения към певицата във Facebook, видя Goreshto.net. Ваня обаче не е такова момиче, а по-скоро търси интереса на своите фенове в чисто музикален аспект.

Както наскоро ви информирахме, Ваня озари MAXIM за юлския брой. Цял месец българите ще могат да й се радват, но певицата не губи време и буди интереса им и с промяна на прическата. Спокойно можем да признаем, че с новата визия Ваня изглежда някак по-улегнала и предизвикателна жена. Цялостното излъчване на певицата е променено и това изключително много допада на почитателите й. Вижте я само!

[caption id="attachment_5536" align="aligncenter" width="224"]Ето я новата прическа на Ваня Ето я новата прическа на Ваня[/caption] [caption id="attachment_5540" align="aligncenter" width="300"]Ваня на парти с новата си визия Ваня на парти с новата си визия[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.