България е без думи! Тяхното решение трогна цялата нация

https://goreshto.net/novini/balgariya-e-bez-dumi-tyahnoto-reshenie-trogna-cyalata-naciya/49493 Goreshto.net
България е без думи! Тяхното решение трогна цялата нация

Трогателно! Звезди от цяла България се обединяват в една обща кауза - спасяването на човешки животи!

България очаква огромно събитие само след дни. На 30 юни в София ще бъде проведен уникален благотворителен концерт в помощ на хора, страдащи от много опасни заболявания, научи Goreshto.net.

Става въпрос за Валя от Русе, която е само на 31 години, но в момента се бори с Ходжинов лимфом. Това е вид рак на кръвта, който по принцип се лекува, но изисква много средства от финансово естество. Болестта стана по-известна в България с диагнозата на Стефан Данаилов, който преди месеци съобщи, че страда от лимфом.

[caption id="attachment_5529" align="alignright" width="300"]Те са само част от звездите на България, които ще опитат да спасят два човешки живота Те са само част от звездите на България, които ще опитат да спасят два човешки живота[/caption]

Другият човек, заради когото ще се пее в понеделник, е Боби от София. Той е на 26 години и е в инвалидна количка от 4 години, след катастрофа с мотор. Може би повечето от българите са чували за него, защото той нашумя в края на миналата година покрай шоуто "Биг Брадър". Тогава победителката Златка Димитрова дари наградата си за неговото лечение.

Благотворителният концерт стартира точно в 19:30 часа в хотел "Принцес", София. На 30 юни в него участие ще вземат много от звездите на България. Сред тях са Мариана Попова, Невена Цонева, Руслан Мъйнов, Орлин Павлов, Нели Петкова, Румънеца и Енчев и още много други. Решението на звездите да участват в този концерт трогна много семействата на болните, както и всички българи, тъй като някои от тях в момента са на лятна почивка, но специално за концерта ще се върнат в столицата, при това без да получат нито лев.

В следващото видео можете да узнаете повече за Боби и Валя и как да им помогнем!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.