Уникално: Това е безотказният хранителен режим на красивата Никол!

https://goreshto.net/novini/unikalno-tova-e-bezotkazniyat-hranitelen-rezhim-na-krasivata-nikol/49492 Goreshto.net
Уникално: Това е безотказният хранителен режим на красивата Никол!

Никол Станкулова поддържа перфектните си форми по доста необичаен начин!

Никол Станкулова безспорно е едно от най-красивите лица в телевизионния ефир, при това не само в Нова телевизия, а като цяло. Като всяка красива жена обаче и тя трябва да полага много усилия за външния си вид и за поддържането на перфектните си форми.

Най-сетне тайната й бе разкрита и вече е ясно как се храни Никол Станкулова, за да изглежда умопомрачително и да не напълнява дори с грам. Любопитното в случая е, че Никол Станкулова не спазва строга диета, а хранителният й режим е повече от необичаен.

[caption id="attachment_5524" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Прелестната Никол Станкулова разкри начина си на хранене[/caption]

Това, което Никол Станкулова категорично е изхвърлила от менюто си, са всички видове пържени храни. Това, което тя признава обаче е, че се лишава от месото и рибата, но за сметка на хляба, който обожава. Никол Станкулова яде хляб всеки ден като единственото, което се стреми да следи, е той да бъде типов или пълнозърнест. Тя избягва топлия бял хляб, макар че той най-много я изкушавал.

"Да, ям хляб и то не малко. Но съм забелязала, че от него не се пълнее, когато не се консумира заедно с голямо количество друга храна. Например ако ям хляб и заедно с това унищожа цяла чиния с пържоли, пиле с ориз или други подобни ястия, със сигурност ще ми се лепне и ще кача килограми. Но пробвайте да се нахраните с филийка, намазана с малко масълце или още по-добре със зехтин и резен домат отгоре, и сами ще се убедите колко диетична е тази храна", разкрива прелестната Никол Станкулова.

За препоръчване, според нея, е филийките хляб да бъдат препечени. Заедно с любимия си хляб, Никол Станкулова се храни със свежи салати и плодове, но бяга през глава от веригите за бързо хранене.

Разбира се, никой хранителен режим не може да бъде ефективен, ако към него не е добавен и спорт. А Никол Станкулова залага на фитнеса и предимно на стречинга за перфектната си фигура.

1 Коментара

ProkEruro

преди 5 месеца

<a href=https://cialiss.makeup>buy cialis online india</a> Your post really helped me last night

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.